Ανανεωμένο και ανοιξιάτικο είναι το νέο Ζάχαρη & Αλεύρι. Έφτασε στα περίπτερα και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις!
Η συνταγή για το νέο τεύχος: περισσότερες εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για ζύμες και γλυκά, λαχταριστές φωτογραφίες και μία νέα δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών και μαγείρων από όλη την Ελλάδα.
Τι θα ετοιμάσετε, λοιπόν;
Απίθανα γλυκά με φράουλα
Μπράουνι, λικέρ ή πάστα φλόρα με μαρμελάδα φράουλα και αμύγδαλα
Λιχουδιές στο τηγάνι
Τσούρος, λουκουμάδες με μήλο ή αυτά τα σπιτικά ντόνατς γεμιστά με σάλτσα καραμέλας
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Από μπανανόψωμο μέχρι pancakes με εξωτικά αλεύρια
Αλλά και εύκολα ανοιξιάτικα κέικ που μπορούμε να «αναβαθμίσουμε» με διάφορα γλάσα και φυσικά, πανεύκολα γλυκά μόνο με 4 υλικά.
Σημειώστε και αυτό: από αυτό το τεύχος, το περιοδικό θα κυκλοφορεί με δώρο ένα έξτρα ένθετο 32 σελίδων αφιερωμένο σε ένα θέμα.
Αυτή τη φορά, το θέμα είναι η Σαρακοστή και εμείς θα μάθουμε να φτιάχνουμε 14 νηστίσιμα γλυκά, πολλά από αυτά με σοκολάτα.
Ναι, ακόμα και η μπουγάτσα και το προφιτερόλ γίνονται νηστίσιμα!