Διαδικασία
- Λιώνετε σε μπεν μαρί την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.
- Μουλιάζετε με 2 κουταλιές της σούπας νερό τη Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ και την διαλύετε σε λίγο ζεστό γάλα.
- Χτυπάτε στο μίξερ τη μισή ζάχαρη άχνη μαζί με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν.
- Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει.
- Ανακατεύετε τα δύο μίγματα μαζί με την λιωμένη κουβερτούρα και τη διαλυμένη ζελατίνη.
- Κόβετε τις Βάσεις για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ σε παραλληλόγραμμες λωρίδες 10*20 εκατοστά.
- Ακουμπάτε την πρώτη βάση για τούρτα σε φόρμα του κέικ παραλληλόγραμμη.
- Καταβρέχετε με λίγο λικέρ καφέ ή με λίγο έτοιμο στιγμιαίο καφέ και απλώνετε το 1/3 της κρέμας.
- Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες βάσεις και καλύπτεται τα πλαϊνά με την κρέμα.
- Πασπαλίζετε με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει.
- Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.