ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρεμιέρα στο Βαρούλκο για τις «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ»

Ο Λευτέρης Λαζάρου εγκαινίασε τις βραδιές γαστρονομίας του πολυβραβευμένου ελληνικού νερού.  

22.07.2021
Πρεμιέρα στο Βαρούλκο για τις «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ»

Ένα ξεχωριστό γευστικό concept έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Βαρούλκο. Οι «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ» που συνδέουν δημιουργικά την γαστρονομία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, εγκαινιάστηκαν από τον καταξιωμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Συνοδεία της κομψής γυάλινης φιάλης ΘΕΟΝΗ, με Φυσικό Μεταλλικό και Ανθρακούχο νερό, ο σεφ και brand ambassador του νερού, παρουσίασε εμπνευσμένα πιάτα θαλασσινών όπως: Τόνο με κρούστα από σουσάμι, σαλάτα με φύκια και σάλτσας σόγιας- λάιμ και γιουβαρλάκια πεσκανδρίτσας με πουρέ σελινόριζα, σωτέ κουνουπίδι και λάδι σέλινο.

 

Το πολυβραβευμένο ελληνικό νερό αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων και διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως η σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, οι χαμηλές συγκεντρώσεις σε νιτρώδη/νιτρικά, το ασβέστιο καθώς και η εξαιρετική σύνθεσή του σε ανόργανα μεταλλικά άλατα, τα οποία του προσδίδουν μοναδική γεύση.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών