ΕΞΟΔΟΣ

Suntan: Νέο μπαρ με έμπνευση από τα 80s στην Τήνο

Η κουλτούρα των 80s σε ένα σύγχρονο μπαρ με brunch και cocktails στον Φαλατάδο.

23.07.2021
Suntan: Νέο μπαρ με έμπνευση από τα 80s στην Τήνο

Από την κουλτούρα των 80s εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του Suntan για να στήσουν ένα σύγχρονο μπαρ στον Φαλατάδο της Τήνου. Ο Σωτήρης Λυκίδης, ο Χρήστος Καλλιάνης και η Μυρσίνη Σπανέλη χαρακτηρίζουν το νέο τους πρότζεκτ «nostalgia cocktail bar».

Μετά την επίσκεψη στο σεληνιακό τοπίο του Βόλακα και τις βόλτες στα πανέμορφα στενά του Φαλατάδου, φέτος το καλοκαίρι μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Suntan για brunch ή single origin espresso. Το μενού, που βασίζεται στο street food και ενσωματώνει τοπικά προϊόντα, σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια χαλαρή επιλογή για φαγητό μετά τη θάλασσα.

Όσο για τα ποτά, η «μαύρη σελίδα» της ιστορίας των cocktails παίρνει εδώ νέα μορφή. Η Μυρσίνη Σπανέλη ανασκευάζει τα 80s classics με την βοήθεια της Κατερίνας Αναγνώστου για να δοκιμάσουμε και πάλι Long Island, Sex on the Beach και το Woo Woo, δοσμένα με νέες τεχνικές.

Τη διακόσμηση του μπαρ έχει επιμεληθεί η interior designer Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Suntan

Φαλατάδο, Τήνος
  • Τηλέφωνο: 698-10.00.530
  • Facebook: Suntan Cocktails & Food

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών