ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Άλφα Χωρίς: Τη γεύση στο καλοκαίρι τη δίνουν οι στιγμές με αυτούς που αγαπάμε

Ισορροπημένη, δροσιστική και ευκολόπιοτη, η μπύρα ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ μας ξεδιψάει γευστικά και κάνει πραγματικά ανέμελο το καλοκαίρι.

28.07.2023
Άλφα Χωρίς: Τη γεύση στο καλοκαίρι τη δίνουν οι στιγμές με αυτούς που αγαπάμε

Πέρα από τον ήχο των τζιτζικιών, ο ήχος της μπύρας που ανοίγει είναι εκείνος που, στο μυαλό των περισσότερων από εμάς, είναι ταυτισμένος με το καλοκαίρι. Αρωματική και χρυσαφένια, πέφτει στο παγωμένο ποτήρι δίνοντας το σήμα ότι κάτι καλό ξεκινά: μια κουβέντα με την παρέα, μια ταινία στο θερινό, μια στιγμή ανακούφισης, ένα γεύμα με αγαπημένα πρόσωπα, ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Είναι ένα μικρό «τελετουργικό» της καθημερινότητας που υπογραμμίζει όλες εκείνες τις στιγμές που μοιραζόμαστε και που έχουν σημασία.

Ένας τρόπος να χαρούμε αυτή τη συνήθεια χωρίς περιορισμούς είναι η μπύρα χωρίς αλκοόλ. Από τις πιο δυνατές τάσεις των τελευταίων χρόνων, το ποτό χωρίς αλκοόλ βρίσκει πια έκφραση και σε γευστικούς ζύθους που συντροφεύουν δροσερά τις στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Η στροφή προς έναν πιο υγιεινό και πιο εγκρατή τρόπο ζωής δεν σημαίνει πια στέρηση. Σημαίνει πραγματική ανεμελιά, αφού έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα παγωμένο ποτήρι, όποια ώρα και σε όποια περίσταση θέλουμε. Είναι στιγμές που, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το μόνο που χρειαζόμαστε να μένει σταθερό είναι οι ουσιαστικές μας σχέσεις και ο χρόνος που μοιραζόμαστε με αυτές.

Με όλη τη γεμάτη γεύση, τη σπαρταριστά δροσερή αίσθηση και τα χαρακτηριστικά, φυσικά αρώματα μιας αληθινής lager, χωρίς, όμως, να περιέχει αλκοόλ, η ΑΛΦΑ Χωρίς γεμίζει με ανεμελιά το καλοκαίρι μας. Κάνοντας διακοπές με την παρέα και «οργώνοντας» τα νησιά απ’ άκρη σε άκρη με το αυτοκίνητο για να βρούμε την ιδανική παραλία, περνώντας τα βράδια στις ταράτσες, τους πεζόδρομους ή τα θερινά σινεμά της πόλης, τσουγκρίζοντας ποτήρια με τους αγαπημένους μας στο μπαλκόνι ή στο εστιατόριο-στέκι μας – σε καθεμιά από τις παραπάνω περιστάσεις η ΑΛΦΑ Χωρίς μας συντροφεύει βγάζοντας τους περιορισμούς από την εξίσωση και αφήνοντάς μας μόνο με τις πολύτιμες στιγμές με τους ανθρώπους μας.

Φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά, με δροσιστικό, ευκολόπιοτο χαρακτήρα, γίνεται η ιδανική συνοδεία για όσα ουσιαστικά σημαίνουν καλοκαίρι -ένα ψηφιδωτό από στιγμές με αυτούς που χαιρόμαστε να έχουμε στο πλάι μας. Όπως και στην ανατρεπτική ιστορία που ξετυλίγεται μέσα από το τελευταίο τηλεοπτικό μήνυμα της ΑΛΦΑ Χωρίς, το μόνο που αρκεί να μένει πάντα ίδιο, σε κάθε στιγμή, είναι να έχουμε δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT