ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Απόλαυση με υψηλή διατροφική αξία

Βασικό μέλημα της εταιρείας Καλογεράκη είναι η αξιοποίηση των θησαυρών της ελληνικής γης και η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά με απόλυτα φυσική διαδικασία, χωρίς προσθήκη γλυκαντικών ουσιών.

15.03.2023
Απόλαυση με υψηλή διατροφική αξία

Οι εντατικοί ρυθμοί ζωής σε συνδυασμό με το διαχρονικό αίτημα για υγιεινή διατροφή καθορίζουν τις επιλογές του σύγχρονου ανθρώπου.

Επιθυμία μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία μας χωρίς να θυσιάσουμε την απόλαυση. Με αυτά τα δεδομένα στοχεύουμε σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με δυνατότητα εύκολης και διαρκούς πρόσβασης. Τα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν κορυφαία λύση.
Η εταιρία Καλογεράκη δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας νωπών φρούτων από το 1963. Η γνώση και η αγάπη για τη γη και τους καρπούς της μεταδίδεται από γενιά σε γενιά και εξελίσσεται σε διαρκή έρευνα στο αντικείμενο της αποξήρανσης φρούτων και λαχανικών. Αυτό που δεν άλλαξε είναι η φιλοσοφία που διέπει την οικογένεια: η αξιοποίηση των θησαυρών της ελληνικής γης και η διάθεση τους στην αγορά με απόλυτα φυσική διαδικασία.
Ταυτόχρονα, θεωρώντας ότι η εξέλιξη πρέπει να είναι συλλογική, δημιουργήσαμε, ανά την επικράτεια, ένα δίκτυο συνεργατών που βασίζεται στο κοινό μας όραμα για την ανάδειξη των αγνών ελληνικών προϊόντων.

Με υπερηφάνεια διαθέτουμε στους καταναλωτές

Λωτός: ο ‘’λησμονημένος’’ προστάτης του πεπτικού, της καρδιάς, του αίματος. ‘’Το μήλο της Ανατολής’’, ο λωτός είναι ένα ιδιαίτερο φρούτο με εξαιρετικές ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, συμβάλλει στην απώλεια βάρους και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, ενώ τα αντιοξειδωτικά του αποτελούν ισχυρή αντικαρκινική ασπίδα.
Δαμάσκηνα: Ο φυσικός ‘’εχθρός’’ του διαβήτη. Η χαμηλή τους περιεκτικότητα σε νάτριο και λιπαρά τα καθιστά ιδανική τροφή για διαβητικούς, ενώ οι επαρκείς ποσότητες χαλκού, μαγνησίου και σεληνίου ενισχύουν τα οστά και συμβάλλουν στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Νεκταρίνια: Ο ‘’γλυκός σύμμαχος’’ του ανοσοποιητικού. Πλούσια σε βιταμίνη C, υποστηρίζουν την ανοσοποιητική υγεία. Ικανοποιητική περιεκτικότητα σε βιταμίνη B3 για προστασία των κυττάρων του δέρματος από τραυματισμούς που προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες.
Ροδάκινα: Η ‘’φυσική μας άμυνα’’ κατά των αλλεργιών. Τα ροδάκινα εμποδίζουν την παραγωγή ισταμίνης περιορίζοντας τα συμπτώματα της αλλεργίας. Παράλληλα οι βιταμίνες Α και C, καθώς και το β καροτένιο που περιέχουν, προστατεύουν την υγεία των ματιών.
Λιαστές τομάτες: Η ‘’επιτομή’’ της μεσογειακής διατροφής. Κορυφαία πηγή σιδήρου και λυκοπενίου οι τομάτες συνοδεύουν ιδανικά σαλάτες και κύρια πιάτα θωρακίζοντας τον οργανισμό μας.
Βερίκοκα: Ο ‘’πυρήνας’’, της αντικαρκινικής διατροφής. Πλούσια σε καροτενοειδή και φλαβονοειδή που συνδέονται με την προστασία από τον καρκίνο του προστάτη και προστατεύουν τα αγγεία.

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Σκαφιδάκι Άργους, Αργολίδα ΤΚ: 21200

Τηλέφωνο: 27510-42466
Site: www.dried-fruits.gr
Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Kalogerakisfruits.gr
Instagram: https://www.instagram.com/kalogerakisfruits.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT