ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Χριστούγεννα με την Aria!

Η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται στις μικρές, γλυκές οικογενειακές στιγμές γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι, στα κρυστάλλινα ποτήρια, στην παραδοσιακή γαλοπούλα, στα μελομακάρονα…

21.12.2023
Χριστούγεννα με την Aria!

Η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβεται στις μικρές, γλυκές οικογενειακές στιγμές γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι, στα κρυστάλλινα ποτήρια, στην παραδοσιακή γαλοπούλα, στα μελωμένα μελομακάρονα, στους βουτυράτους κουραμπιέδες, σε ένα χιονισμένο βουνό από μαρέγκα, σε όλες αυτές τις λιχουδιές που μας κάνουν να νιώθουμε και πάλι παιδιά…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για τις γιορτές, η ARIA σχεδίασε μία ολοκληρωμένη λίστα εδεσμάτων, τη DELI FOOD LIST, για όλους εσάς που θα γιορτάσετε στο σπίτι μαζί με τους αγαπημένους σας. Eπιλέξτε μέσα από μία πληθώρα γευστικών προτάσεων, και συνθέστε το δικό σας μενού για το γιορτινό σας τραπέζι.

Τα εδέσματα επιμελείται ο Executive chef της ΑRIA, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και η προετοιμασία τους γίνεται από τον ίδιο και την έμπειρη ομάδα του, σε ιδανικές συνθήκες, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ενός catering κορυφαίας κατηγορίας.

Στη DELI FOOD LIST, μεταξύ άλλων, θα βρείτε: Brie en croûte για τους λάτρεις των τυριών, γιορτινά grazing boards, γαλοπούλα με παραδοσιακή γέμιση, foie gras & χαβιάρι Ossetra για τους πιο απαιτητικούς, αλλά και γλυκιές χειροποίητες δημιουργίες: Mont Blanc, Bûche de Noël, Saint Honoré, κουραμπιεδάκια με φιστίκι, κλασικά μελομακάρονα και φυσικά τη Βασιλόπιτα του 2024 με αρωματικά μπαχαρικά.

Τα εδέσματα παραδίδονται στην πόρτα σας, με την υπηρεσία Aria DeLi very experience, σε ειδικά επιλεγμένα σκεύη, προσαρμοσμένα για τον φούρνο του σπιτιού σας, με Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και οδηγίες αναθέρμανσης, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των επιλογών σας.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων, να απολαύσετε τις στιγμές με τους αγαπημένους σας και να μας αφήσετε να φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα, που με τόση αγάπη επιμελούμαστε από το 1997.

Δείτε εδώ τις προτάσεις μας για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, και το γιορτινό Finger food πάρτι σας!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών