ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Δεν γίνονται γιορτές χωρίς στάση στον Βάρσο

Όλη η γεύση των Χριστουγέννων στο διαχρονικό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς.

22.12.2023
Δεν γίνονται γιορτές χωρίς στάση στον Βάρσο

Το μοσχοβολιστό βούτυρο, τα βουναλάκια με τους κουραμπιέδες, οι χρυσαφένιες, φτιαγμένες με μαεστρία δίπλες, οι μαρέγκες -όλο το σκηνικό στον Βάρσο λέει Χριστούγεννα και δεν γίνονται γιορτές χωρίς την απαραίτητη στάση στο μυθικό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς. Με ιστορία 130 χρόνων, ο Βάρσος συνεχίζει την γλυκιά παράδοση και μας προμηθεύει με τα γλυκά της γιορτής, στην τέλεια εκδοχή τους.

Πρώτοι και καλύτεροι φυσικά οι κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος. Η ιστορία του Βάρσου που ξεκίνησε ως γαλακτοπωλείο εγγυάται την καλύτερη ποιότητα βουτύρου και τα κουραμπιεδάκια του μυρίζουν Χριστούγεννα. Βγαίνουν σε μπουκίτσες ή σε κανονικό μέγεθος (υπάρχει και επιλογή χωρίς αμύγδαλο) και είναι κλασική αξία. Αλλά και τα μελομακάρονα δεν πάνε πίσω: επίσης διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (κανονικό και μπουκιές), είναι αρωματισμένα με κανέλα και γαρύφαλλο και λιώνουν στο στόμα.

Οι τραγανές, χρυσαφένιες δίπλες φτιάχνονται με τον παραδοσιακό τρόπο που απαιτεί γνώση και μαεστρία και ολοκληρώνονται με μπόλικο μέλι και καρύδι. Όσο για την βασιλόπιτα, με ίδια συνταγή από το 1892, έχει απολύτως δικαιολογημένα φανατικούς. Με απλή εμφάνιση αλλά εθιστική υφή και γεύση, πρόκειται στην ουσία για ένα μεγάλο, φουσκωτό μπριός, σχετικά άγλυκο και αφράτο με πλούσια βουτυρένια επίγευση. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτεί κανείς τη νέα χρονιά!

Βάρσος, Κασσαβέτη 5, Κηφισιά, Τ/ 210-80.12.472

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών