ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Διοργανώνουμε πάρτι της τελευταίας στιγμής με σύμμαχο το efood

Οι αυθόρμητες μαζώξεις τις μέρες των γιορτών γίνονται πάρτι με τα όλα τους, με λίγα μόνο κλικ.

19.12.2022
Διοργανώνουμε πάρτι της τελευταίας στιγμής με σύμμαχο το efood

Από τη μία, υπάρχουν εκείνα τα χριστουγεννιάτικα πάρτι που προσχεδιάζουμε εβδομάδες πριν. Θα ξεψαχνίσουμε βιβλία συνταγών, θα φτιάξουμε στο μυαλό μας το ιδανικό μενού, θα σκεφτούμε την διαδοχή των πιάτων και τα σκεύη που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, θα κάνουμε λίστες, (πιθανά) θα μας πιάσει για λίγο άγχος και έπειτα θα τρέχουμε για ψώνια στα γεμάτα κόσμο μαγαζιά με μια λίστα στο χέρι. Από την άλλη υπάρχουν και οι αυθόρμητες γιορτινές μαζώξεις -τα πάρτι που στήνονται σχεδόν από το πουθενά και καταλήγουν να είναι ακόμα καλύτερα και αξιομνημόνευτα από εκείνα που είχαμε στα πλάνα για καιρό. Δύο μηνύματα, δύο γρήγορα τηλεφωνήματα ή μια τυχαία συνάντηση και, να που η παρέα μαζεύτηκε. Και επειδή πάρτι χωρίς φαγητό και ποτό δεν γίνεται, το efood είναι εδώ για να μας βοηθήσει φέρνοντας στην πόρτα μας όλα όσα χρειαζόμαστε μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Λίγο πριν ή ακόμα και την ώρα που οι φίλοι φτάνουν στο σπίτι, εμείς απλά πατάμε το φίλτρο Χmas 4 all, βλέπουμε τις προσφορές σε ντελικατέσεν, κρεοπωλεία, κάβες και ζαχαροπλαστεία, επιλέγουμε τα προϊόντα που θέλουμε και το efood αναλαμβάνει το delivery με τους δικούς του διανομείς. Με το νέο φίλτρο η επιλογή γίνεται πιο γρήγορη και πιο οικονομική ενώ εμείς μπορούμε να αφοσιωθούμε σε όλα τα υπόλοιπα.

Πρώτα φτιάχνουμε ατμόσφαιρα: ανάβουμε τα φωτάκια και μερικά κεριά, βάζουμε μουσική και χαζεύουμε τις επιλογές. Με ελάχιστα κλικ, σε λίγα λεπτά, ό,τι χρειάζεται για το χριστουγεννιάτικο πάρτι θα είναι εδώ. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ντεκόρ με μια μόνο κίνηση, τα άνθη είναι η απάντηση. Από το «Ανθοπωλείο Βοτανικός», αλεξανδρινά, κλαδιά ελάτου ή έτοιμες συνθέσεις έρχονται στο σαλόνι μας.

Έπειτα τσεκάρουμε τις ενημερωμένες κάβες. Από την «Κάβα Νέκταρ» για παράδειγμα επιλέγουμε τα αγαπημένα μας κρασιά -εορταστικά αφρώδη, κομψά ροζέ, γεμάτα χαρακτήρα κόκκινα που θα σταθούν δίπλα σε πληθωρικά, λαχταριστά φαγητά ή port και εκλεκτά ρούμια που θα ταιριάξουν τέλεια με τα γλυκά της γιορτής. Χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε τους δρόμους, συγκρίνουμε εύκολα και γρήγορα τις τιμές, επιλέγουμε την προσφορά που μας ταιριάζει και εστιάζουμε στα τσουγκρίσματα, τα γέλια και τις ευχές.

 

Αν η παρέα έχει όρεξη για κρεατοφαγικές απολαύσεις δεν τους χαλάμε χατίρι. Τα αγαπημένα μας κρεοπωλεία, όπως το «Meat Spot by Siakos», μας λύνουν τα χέρια με φρέσκα, έτοιμα ρολά ή εξοχικά που μπαίνουν κατευθείαν στον φούρνο. Με χωριάτικα ή και πικάντικα λουκάνικα, θα μπορέσουμε να φτιάξουμε όλοι μαζί τα δικά μας, σπιτικά hot dog ενώ καλή και γρήγορη λύση που αρέσει συνήθως σε όλους είναι τα τραγανά σνίτσελ ή μια μερακλήδικη τηγανιά.

 

Λύση εξπρές είναι βέβαια και τα ντελικατέσεν που έρχονται στο σπίτι με τα ελληνικά και διεθνή τυριά τους, τα σαλάμια και τα υπόλοιπα συνοδευτικά που χρειαζόμαστε για να στήσουμε στα γρήγορα εντυπωσιακά πλατό. Κάποια ντελικατέσεν προσφέρουν ακόμα και έτοιμα πλατό που φτάνουν στημένα και πανέτοιμα για φάγωμα στην πόρτα μας. Αν φτιάξουμε το δικό μας πλατό το κλειδί είναι στη σωστή ισορροπία: προσέχουμε να υπάρχει ποικιλία γεύσεων και υφών, ώστε μη βαριόμαστε και όλοι να βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει. Με κρητικές λιχουδιές από το «Χαλκιαδάκης γεύσεις Κρήτης» συνθέτουμε μια εντυπωσιακή πιατέλα με ανθότυρο, παλαιωμένη γραβιέρα ή τυριά καπνιστά, με πιπέρια, μπούκοβο, θυμάρι, ακόμα και θρούμπι.

Οι εκλεκτές λιχουδιές των ντελικατέσεν (από ιδιαίτερες μαρμελάδες μέχρι μπισκότα και κράκερ σε όμορφα κουτιά ή χειροποίητα ζυμαρικά) μπορούν να λειτουργήσουν επίσης και ως πρωτότυπα δώρα που θα χαρίσουμε στους καλεσμένους πριν φύγουν.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών