ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Η Aria Fine Catering συνεργάζεται με την Madame Ginger

Η Aria σε συνεργασία με την αγαπημένη Madame Ginger, έρχεται να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη όλο και περισσότερων ανθρώπων για μία plant-based διατροφή.

11.12.2023
Η ARIA Fine Catering συναντιέται με τη Madame Ginger για τη δημιουργία ενός plant-based menu

Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από σπιτικά ελληνικά πιάτα, νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές και εκδηλώσεις.

Καπνιστός «σολομός» από καρότο και «cream cheese» ηλιόσπορου σε ψωμί φακής, mini burger αρακά με coleslaw, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwich cake με ρεβιθοσαλάτα, αρακαμόλε με σπιτικά nachos και sour cream, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake, είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών.

Η προσθήκη eco-friendly, βιοδιασπώμενων σκευών σερβιρίσματος του Box, έρχεται ως επισφράγιση της πάγιας μέριμνας της ARIA για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, με οικολογική συνείδηση.
«Η συνεργασία αυτή αποτελεί για εμάς ένα σπουδαίο βήμα για όλα όσα πρεσβεύει το Madame Ginger και είμαστε πολύ περήφανες. Δουλέψαμε σκληρά και εξαντλήσαμε την δημιουργικότητα μας για να φτιάξουμε ένα μενού χορτοφαγικό, δημιουργώντας εξαρχής τα πάντα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κανένα επεξεργασμένο τρόφιμο. Προτιμήσαμε να φτιάξουμε μπιφτεκάκια από αρακά για το burger μας, το δικό μας plant-based τυρί κρέμα και σπιτικά κεφτεδάκια από μαυρομάτικα και να προσφέρουμε στους πελάτες της Aria Fine Catering πιάτα θρεπτικά και υγιεινά, εκτός από πεντανόστιμα για όλες τις σημαντικές στιγμές τους. Το plant-based Menu & Box σηματοδοτεί για εμάς το μέλλον, ένα μέλλον βιώσιμο και χορτοφαγικό», δήλωσε η Μαριλού Παντάκη, δημιουργός του Madame Ginger.

Δείτε όλες τις μοναδικές γεύσεις εδώ: https://aria.gr/product/plant-based-celebration-box-by-madame-ginger

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT