ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Η δύναμη μιας αγκαλιάς

Η νέα καμπάνια της Μασούτη εστιάζει στο τι σημαίνει να σε αγαπούν, να σε νοιάζονται και να μπορείς να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο το καλύτερο!

22.12.2023
Η δύναμη μιας αγκαλιάς

Επιτέλους, μια τηλεοπτική καμπάνια που περνάει ωραία μηνύματα και όπου οι αξίες του brand προβάλλονται με έναν πρωτότυπο τρόπο και συνδέονται με υψηλές έννοιες όπως η οικογένεια, η φροντίδα για τα αγαπημένα πρόσωπα, η ζεστασιά και η δύναμη της αγκαλιάς. Ο λόγος για τη νέα καμπάνια των σούπερ μάρκετ Μασούτης που μας γεμίζει ζεστασιά και τρυφερότητα.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, δύο μικρά παιδιά που έχουμε ξαναδεί σε τηλεοπτικά σποτ της Μασούτης. Αυτή τη φορά έχουν δίπλα τους τους παππούδες, τα πιο αγαπημένα πρόσωπα κάθε παιδιού! Σε ρόλο-έκπληξη συναντάμε και τη Μαρία Αλιφέρη η οποία παίζει -ποια άλλη- την τρομερή γιαγιά! Έτσι, μέσα από τη μοναδική σχέση παππούδων και εγγονιών, όπως παρουσιάζεται στα δύο τηλεοπτικά σποτ που επιμελήθηκε η BBDO, πλημμυρίζουμε με συναισθήματα και μια απόλυτη ζεστασιά.

Η υπόθεση είναι η εξής: ο Διονύσης και η Μαργαρίτα προσπαθούν να βρουν το καλύτερο δώρο για την επέτειο των παππούδων. Με όχημα τη φαντασία τους και με τον μοναδικό τρόπο που δουλεύει το παιδικό μυαλό, μεταμορφώνουν τα πιο καθημερινά αντικείμενα σε τέλεια δώρα: ένα καρότσι σπανάκι μπορεί να κάνει τις αγκαλιές να «δυναμώσουν», οι μπαταρίες να δώσουν στη γιαγιά την ενέργεια να «οργώσει» την κουζίνα και ένας αφρός ξυρίσματος να γίνει μικρόφωνο στα χέρια του παράφωνου παππού. Το μάθημα που παίρνουμε είναι ότι τα πιο τετριμμένα αντικείμενα κουβαλούν δύναμη, συμβολισμούς και μια μαγική ενέργεια, αν απλώς τα δεις μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Δεν έχει σημασία η αξία τους σε χρήματα, αποκτούν ανυπολόγιστη αξία όταν προσφέρονται με αγάπη και τότε «δένουν» τους ανθρώπους μέσα από την ανταλλαγή και το παιχνίδι. Στο τέλος, όμως, ένα είναι το δώρο που κάνει τους παππούδες ευτυχισμένους, μια σφιχτή αγκαλιά από τα εγγονάκια τους! Δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο με το μήνυμα της καμπάνιας: «Αυτά που κάνουν μια οικογένεια… οικογένεια δεν θα τα βρεις σε κανένα ράφι». Για όλα τα υπόλοιπα «η Μασούτης είναι εδώ»!

Και πράγματι, τις ιδέες αυτές που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να γεννήσει, η Μασούτης μπορεί να τις υλοποιήσει, χάρη στην απεριόριστη ποικιλία, την χαμογελαστή εξυπηρέτηση, αλλά κυρίως χάρη στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζει τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Σταθερά παρούσα στις γειτονιές μας, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και στέκεται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Και όπως οι δύο μικροί πρωταγωνιστές ανοίγουν την αγκαλιά τους στη γιαγιά και τον παππού με αγάπη, έτσι και η εταιρεία Δ. Μασούτης Α.Ε. μας καλεί να ανοίξουμε όλοι την αγκαλιά μας σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

Για κάθε αγορά λοιπόν, άνω των 100€, που πραγματοποιούμε έως τις 31 Δεκεμβρίου, η Μασούτης θα προσφέρει 1€ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS, στηρίζοντας ενεργά το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την 3η ηλικία!». Μέσα από αυτή τη ζεστή ιστορία, η Μασούτης μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε και εμείς κομμάτι της μεγάλης αγκαλιάς που θα κάνει τις γιορτινές στιγμές των παππούδων και των γιαγιάδων ακόμη πιο φωτεινές.

Καλές Γιορτές σε Όλους, γεμάτες Αγκαλιές!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT