ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Η «Καθαρή Ετικέτα» του Καραμολέγκου φέρνει την επόμενη μέρα στο συσκευασμένο ψωμί

Ο Καραμολέγκος καινοτομεί στο συσκευασμένο ψωμί παρουσιάζοντας τα προϊόντα Καθαρής Ετικέτας: χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, με 100% φυσικές πρώτες ύλες.

18.05.2023
Η «Καθαρή Ετικέτα» του Καραμολέγκου φέρνει την επόμενη μέρα στο συσκευασμένο ψωμί

Το ψωμί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καθημερινότητά μας. Επειδή όμως οι εποχές και οι ανάγκες μας αλλάζουν και εξελίσσονται ο Καραμολέγκος πρωτοπορεί παρουσιάζοντας τα προϊόντα Καθαρής Ετικέτας, που σημαίνει ψωμί χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, από 100% φυσικά υλικά.

Στις μέρες μας η υγιεινή διατροφή έχει αναδειχθεί, δικαίως, σε προτεραιότητα. Όλο και περισσότεροι από εμάς αναζητάμε τρόφιμα λιγότερο επεξεργασμένα, με φυσικά, αγνά και αυθεντικά υλικά, χωρίς την χρήση συντηρητικών. Δεν είναι τυχαίο που το λεγόμενο clean eating αποτελεί πια παγκόσμια τάση. Θέλουμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αυτό που μπαίνει στο πιάτο μας -από τις πρώτες ύλες του μέχρι την διαδικασία παραγωγής.

Σε αυτή την ανάγκη απαντάει η Καθαρή Ετικέτα υποδεικνύοντας ότι το ψωμί έχει παρασκευαστεί αποκλειστικά με φυσικά υλικά. Ο Καραμολέγκος καινοτομεί στον τομέα της «καθαρής διατροφής» δημιουργώντας τρεις βασικές σειρές προϊόντων: «Ψωμί του τοστ», «Ψίχα Τοστ» και «Ψωμί σε φέτες», προσφέροντας συσκευασμένο ψωμί με 100% φυσικά υλικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, ανταποκρινόμενος στο αίτημα για επιστροφή στην διατροφική αυθεντικότητα, με σύγχρονο τρόπο. Και οι τρεις σειρές φέρουν στη συσκευασία μία εύκολα αναγνωρίσιμη σφραγίδα σε πράσινο χρώμα.

Τι περιλαμβάνουν λοιπόν τα ψωμιά Καθαρής Ετικέτας; Λίγες και απλές πρώτες ύλες: αλεύρι, νερό και φυσικό προζύμι. Η χρήση του φυσικού προζυμιού, μέχρι και σήμερα, παραμένει η καλύτερη επιλογή – σε σχέση με τη μαγιά ή το προζύμι σε σκόνη – τόσο για το γευστικό αποτέλεσμα, όσο και για τη διατροφική υπεροχή αλλά και την διατηρησιμότητα/συντήρησή του ψωμιού στο χρόνο. Επιπλέον, χάρη στην παστερίωση, δηλαδή το ήπιο επαναληπτικό ψήσιμο του ψωμιού για λίγα λεπτά (διπλοψήσιμο), το ψωμί διατηρείται, χωρίς τη χρήση συντηρητικών. Αυτό σημαίνει ότι το ψωμί, αφού ετοιμαστεί, μπαίνει ξανά σε ειδικούς φούρνους όπου θερμαίνεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περίπου μία ώρα. Εκεί, πραγματοποιείται η παστερίωση, που δίνει στο ψωμί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χωρίς τη χρήση συντηρητικών και χωρίς αυτό να χάνει σε τίποτα από τη γεύση, την υφή και το άρωμά του.

Η νέα σήμανση του Καραμολέγκου λοιπόν, μας βοηθά να πλοηγηθούμε ανάμεσα στις επιλογές και στηρίζει τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής διευκολύνοντας μας. Γνωρίζοντας τι βάζουμε στο πιάτο μας, τρώμε και ζούμε καλύτερα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT