ΑΓΟΡΑ PROMOTED

O έρωτας περνάει από το Airfryer XXL Connected της Philips

Με το Airfryer XXL Connected της Philips θα ερωτευτείς με την πρώτη μπουκιά και θα δώσεις όρκους αιώνιας αγάπης με τη δεύτερη!

13.02.2024
O έρωτας περνάει από το Airfryer XXL Connected της Philips

Love is in the Air… fryer της Philips! Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά απόλυτη αλήθεια, αφού με το Airfryer XXL Connected της Philips μπορεί κανείς να ετοιμάσει ό,τι μα ό,τι φανταστεί για να ξελογιάσει το έτερον ήμισυ και να κάνει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χρωματιστή σαν πυροτέχνημα. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα, γρήγορα και προπαντός νόστιμα, χωρίς πολύ προσπάθεια.
Δεν έχεις έφεση στο μαγείρεμα; Δεν ξέρεις να βράσεις ούτε αυγό; Πετάς τα μακαρόνια στον τοίχο για να δεις αν είναι έτοιμα; Το Airfryer XXL Connected είναι εδώ, και βάζει πλάτες ακόμα και σε όσους δεν το κατέχουν το άθλημα. Είναι τόσο μα τόσο απλό στον χειρισμό του, που μπορεί οποιοσδήποτε να ετοιμάσει κάτι πεντανόστιμο και εντυπωσιακό για τον Βαλεντίνο του. Χάρη μάλιστα στο δωρεάν app NutriU υπάρχουν διαθέσιμες εκατοντάδες γευστικές και υγιεινές συνταγές για να επιλέξουμε σύμφωνα με τα γούστα μας. Από το κυρίως πιάτο μέχρι και το γλυκό, το Airfryer XXL Connected θα αναλάβει να ετοιμάσει το πιο υπέροχο δείπνο των ερωτευμένων.

16 σε 1

Με το Airfryer XXL Connected της Philips, που διαθέτει 16 διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος όπως τηγάνισμα, ψήσιμο στο φούρνο, ψήσιμο αρτοποιημάτων, γκριλ, αφύγρανση, απόψυξη, ζέσταμα, ζύμωση και πολλά άλλα, απλοποιούμε τη ζωή μας, καθώς σε ένα μόνο μηχάνημα συμπυκνώνεται μια ολόκληρη μαγειρική μπριγάδα. Το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να βάλουμε μπρος τη φαντασία μας, και με όρεξη και κέφι να δημιουργήσουμε το ιδανικό δείπνο για το αγαπημένο μας πρόσωπο!

Νοιάξιμο στον σχεδιασμό του, έρωτας στη λειτουργία του

Και επειδή αγάπη σημαίνει φροντίδα, με το Airfryer XXL Connected μαγειρεύουμε πεντανόστιμα φαγητά με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι, μειώνοντας τις θερμίδες και δημιουργώντας πιάτα ελαφριά, αλλά και πυκνά σε γεύση. Χάρη στην τεχνολογία Rapid Air που στροβιλίζει τον θερμό αέρα, πετυχαίνουμε λαχταριστά εδέσματα με τραγανή κρούστα και τρυφερό, άκρως ζουμερό περιεχόμενο.
Όμως δεν είναι μόνο η εύκολη χρήση και η κομψή κι ελαφριά μαγειρική που κάνουν το Airfryer της Philips ξεχωριστό. Πρόκειται για μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, κι ως εκ τούτου, όλα τα αποσπώμενα μέρη πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και το καλάθι QuickClean του Airfryer διαθέτει αντικολλητική επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα. Επιπλέον το σπίτι δε γεμίζει με δυσάρεστες μυρωδιές όπως συμβαίνει με το κλασικό τηγάνισμα, και στο τέλος της ημέρας, όλα μοιάζουν ονειρικά και συννεφένια, εύκολα κι απλά.
Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα που θα έχουμε ετοιμάσει με τα χεράκια μας, και με την πολύτιμη βοήθεια από το Airfryer XXL Connected της Philips, που εγγυημένα θα κάνει τις καρδιές μας να «λιώσουν».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT