ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Πλύσιμο πιάτων με κρύο νερό; Με το Fairy Max Power γίνεται!

Θα πλένατε τα πιάτα με κρύο νερό; Κι όμως! Στο Fairy Max Power δεν μπορούν να αντισταθούν ακόμα και τα πιο σκληρά λίπη με πλύσιμο σε κρύο νερό. Χρησιμοποιώντας κρύο νερό στο πλύσιμο των πιάτων εξοικονομούμε έως και 50% στην κατανάλωση ενέργειας! Δεν είναι φανταστικό;

20.02.2023
Πλύσιμο πιάτων με κρύο νερό; Με το Fairy Max Power γίνεται!

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με αμέτρητες συμβουλές και τρικ για εξοικονόμηση ενέργειας και όλοι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε από τη μια για να γλιτώσουμε χρήματα και από την άλλη να προστατέψουμε το περιβάλλον. Αλλά με το πλύσιμο των πιάτων οι περισσότεροι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.
Σίγουρα μας έχει συμβεί: Το κυριακάτικο τραπέζι έχει μόλις τελειώσει, τα πιάτα στον νεροχύτη έχουν στοιβαχτεί και ο θερμοσίφωνας πρέπει να ανάψει άμεσα γιατί, φυσικά, το σκληρό λίπος και οι οσμές φεύγουν μόνο με καυτό νερό. Σε εποχές που η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το κύριο πρόβλημα του νοικοκυριού, κάθε «κλικ» του θερμοσίφωνα που ανάβει έστω και για λίγα λεπτά, φέρνει πονοκέφαλο. Από την άλλη, πώς αλλιώς να πλύνεις τα πιάτα αποτελεσματικά; Πώς θα απομακρύνεις λίπος και οσμές από πιάτα, σκεύη και ποτήρια αν δεν πέσει πάνω τους καυτό νερό;

Fairy Max Power – μικρή επανάσταση στο πλύσιμο των πιάτων

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή έρχεται το Fairy Max Power να δώσει την πιο αναπάντεχη λύση: Ναι, πλένοντας σε πιο κρύο νερό* μπορούμε να απομακρύνουμε τέλεια λίπος και οσμές από τα πιάτα ακόμα και με κρύο νερό, εξοικονομώντας έως 50% της ενέργειας που απαιτείται για το πλύσιμο των πιάτων. Είναι θέμα σύνθεσης. Τα δραστικά συστατικά του Fairy Max Power ενεργοποιούνται σε πιο κρύο νερό, απομακρύνοντας βρομιά, λίπη και οσμές. Κάθε σταγόνα Fairy Max Power ενεργεί γρήγορα ακόμα και σε κρύο νερό, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη πεντακάθαρα και αστραφτερά, χωρίς οσμές! Ακόμη και τα γάντια πλέον δεν είναι απαραίτητα αφού τα χέρια δεν υποφέρουν από το καυτό νερό, ενώ χάρη στην απαλή σύνθεση του Fairy Max Power δεν ταλαιπωρούνται και μένουν απαλά και υγιή.
Δεν είναι λοιπόν φανταστικό; Χαμηλώνοντας απλώς τη θερμοκρασία του νερού για το πλύσιμο των πιάτων στους 23 βαθμούς, δηλαδή σε θερμοκρασία δωματίου, εξοικονομούμε στην πράξη τη μισή ενέργεια που καταναλώνουμε για το πλύσιμο των πιάτων!

Καθημερινές συνήθειες για εξοικονόμηση ενέργειας

Να λοιπόν που με μερικές απλές συνήθειες εξοικονόμησης ενέργειας που δεν αλλοιώνουν την καθημερινότητά μας, κάνουμε καλό στην τσέπη μας αλλά και στο περιβάλλον. Τις περισσότερες τις γνωρίζουμε, έγιναν πλέον μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας και γίνονται αυτόματα, όχι μόνο για να γλιτώσουμε χρήματα αλλά και για να αφήσουμε ολοένα μικρότερο το οικολογικό μας αποτύπωμα στο ταλαιπωρημένο περιβάλλον.
Αλήθεια, το ξέρετε ότι χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία πλύσης στο πλυντήριο ακόμα και κάτω από τους 40 βαθμούς εξοικονομούμε ενέργεια, με άμεσο θετικό αντίκτυπο στον λογαριασμό του ρεύματος; Επιπλέον τα ρούχα ταλαιπωρούνται λιγότερο κι έτσι ο χρόνος ζωής τους παρατείνεται σημαντικά, ώστε να χαιρόμαστε τα αγαπημένα μας κομμάτια για πολύ περισσότερο χρόνο!
Ακόμη και με την τηλεόραση μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και άρα χρήμα, αν την κλείσουμε το βράδυ από το κουμπί παροχής ρεύματος πάνω στη συσκευή. Ναι, είναι πιο εύκολο απλά να την κλείσουμε με το τηλεκοντρόλ, αλλά με τον τρόπο αυτό η συσκευή συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια ακόμα κι αν δεν παρακολουθούμε. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να την απενεργοποιήσουμε σωστά!
Θυμάστε τότε που οι γονείς μας μάς θύμιζαν συνεχώς να κλείνουμε το φως κάθε φορά που φεύγουμε από το δωμάτιο; Είχαν δίκιο! Τα αναμμένα φώτα κοστίζουν ακόμη κι αν χρησιμοποιούμε λυχνίες εξοικονόμησης ενέργειας. Εξάλλου, ποιος ο κόπος να κάνουμε ένα «κλικ» στο διακόπτη κάθε φορά που βγαίνουμε από ένα δωμάτιο;
Αλλά και με τη χρήση του κινητού μας μπορούμε να κάνουμε οικονομία! Αν είμαστε από αυτούς που αφήνουμε τη συσκευή του κινητού να φορτίζει όλο το βράδυ, κάνουμε μέγα λάθος! Ο φορτιστής συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια όσο βρίσκεται στην πρίζα, ακόμη κι αν δεν είναι συνδεδεμένος με το κινητό ή ακόμη κι αν αυτό έχει φορτίσει πλήρως. Μια καλή ιδέα είναι να το φορτίσουμε από νωρίς και μόλις η φόρτιση ολοκληρωθεί να το βγάλουμε από την πρίζα μαζί με τον φορτιστή, λίγο πριν πέσουμε για ύπνο.

Τώρα, σε όλες αυτές τις απλές συνήθειες που καλό είναι να μας γίνουν ρουτίνα, θα προσθέσουμε και το πλύσιμο των πιάτων, χάρη στο Fairy Max Power και τη σύνθεσή του για απόλυτα αποτελεσματική δράση σε κρύο νερό.
Αθροιστικά, μικρές, καθημερινές πράξεις θα μας βοηθήσουν σημαντικά να εξοικονομήσουμε ενέργεια. Το χρωστάμε στην τσέπη μας αλλά και στο περιβάλλον. Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο;

*από τους 36ο C στους 23ο C

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT