ΑΓΟΡΑ

Άνυδρα αμύγδαλα

Τοσοδούλικα στην όψη τα τζιώτικα αμύγδαλα, άνυδρης καλλιέργειας, αποξηραμένα στον ήλιο. Έχουν σπουδαία γεύση και αρωματική υπεροχή, που θυμίζει πικραμύγδαλο. Μια αξιόλογη προσπάθεια αναβίωσης της …

04.05.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Τοσοδούλικα στην όψη τα τζιώτικα αμύγδαλα, άνυδρης καλλιέργειας, αποξηραμένα στον ήλιο. Έχουν σπουδαία γεύση και αρωματική υπεροχή, που θυμίζει πικραμύγδαλο. Μια αξιόλογη προσπάθεια αναβίωσης της ξερικής αμυγδαλοκαλλιέργειας από τον βιοκαλλιεργητή Αλέξανδρο Λυμπερόπουλο στο κτήμα του στην Καμπιά. Πωλούνται άψητα και ανάλατα.


Στα καταστήματα Bio Μελισσάνθη, Κρεοπωλείο το 10, e-bloko

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών