ΑΓΟΡΑ

Από την Νάξο με αγάπη

Δύο τυριά που δεν τα ήξερα δοκίμασα φέτος στον Κουφόπουλο στο Χαλάνδρι. Ο Ναξιώτης παραγωγός έφτιαξε ένα καπνιστό τυράκι μεταξύ γραβιέρας και αρσενικού, νοστιμότατο και …

12.12.2016
Φωτογραφία: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δύο τυριά που δεν τα ήξερα δοκίμασα φέτος στον Κουφόπουλο στο Χαλάνδρι. Ο Ναξιώτης παραγωγός έφτιαξε ένα καπνιστό τυράκι μεταξύ γραβιέρας και αρσενικού, νοστιμότατο και για «όλες τις χρήσεις». Και ένα αρσενικό με λάδι, πιπέρι και αρωματικά βότανα. Πιο «βαρύ», αλλά το ίδιο νόστιμο, τραβάει οπωσδήποτε κρασάκι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών