ΑΓΟΡΑ

Αρχαιόκαρπος

Αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο, αυτό το αλεύρι ολικής άλεσης, που παράγεται στα υψίπεδα του νομού Καστοριάς, προέρχεται-σύμφωνα με τη συσκευασία του- από τον αρχαίο δίκοκκο …

20.12.2016

Αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο, αυτό το αλεύρι ολικής άλεσης, που παράγεται στα υψίπεδα του νομού Καστοριάς, προέρχεται-σύμφωνα με τη συσκευασία του- από τον αρχαίο δίκοκκο σπόρο Triticum Spelta. Εξαιρετικό για ψωμί!

Το Λυβικό, Ωσπου να πεις Κύμινο

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών