ΑΓΟΡΑ

Δεν είναι φέτα, και όμως είναι

Δεν έχει το όνομα, αλλά έχει όλες τις χάρες μιας πρώτης τάξεως φέτας το «βαρελίσιο τυρί Κεφαλονιάς»

10.10.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Δεν έχει το όνομα, αλλά έχει όλες τις χάρες μιας πρώτης τάξεως φέτας το «βαρελίσιο τυρί Κεφαλονιάς» από πρόβειο και γίδινο γάλα που φτιάχνουν στο τυροκομείο «Η Στάνη» της οικογένειας Πανταζάτου, στην Πάστρα της Κεφαλονιάς. Όπως το λέει και το όνομά του, είναι ωριμασμένο σε ξύλινα βαρέλια. Καλοκαμωμένο, μέτρια σκληρό και πιπεράτο, με γαλατένια και πλούσια νοστιμιά, θα απογειώσει τις ντοματασαλάτες μας.


Στον ΑΒ Βασιλόπουλος

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών