ΑΓΟΡΑ

Ελαιόλαδο από τη Λέσβο

Παράγεται σε υψόμετρο άνω των 500 μ., σε ποσότητες περιορισμένες, αποκλειστικά από τρεις συγκεκριμένους ελαιώνες. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από 60% αδραμυτινή, 30% κολοβή και 10% …

21.07.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Παράγεται σε υψόμετρο άνω των 500 μ., σε ποσότητες περιορισμένες, αποκλειστικά από τρεις συγκεκριμένους ελαιώνες. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από 60% αδραμυτινή, 30% κολοβή και 10% αγριελιά, από την οικογένεια του Μπάμπη Παπαδέλλη. Είναι μοσχοβολιστό, φρουτώδες, με πικάντικο τελείωμα. Τρώγεται ωμό!


Ενδεικτικά στα καταστήματα So Olive, Τυραξία.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών