ΑΓΟΡΑ

Εξαίσια γεύση φιστικιού

Ο Βασίλης Αϊβάζογλου καλλιεργεί και συσκευάζει κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, το «G.E.T.» (ελληνικές, εξαίσιες γεύσεις) χωρίς καμία χημική απεντόμωση! Έλυσε το μεγάλο πρόβλημα των μυκήτων που …

24.01.2018
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Ο Βασίλης Αϊβάζογλου καλλιεργεί και συσκευάζει κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, το «G.E.T.» (ελληνικές, εξαίσιες γεύσεις) χωρίς καμία χημική απεντόμωση! Έλυσε το μεγάλο πρόβλημα των μυκήτων που προσβάλλουν το φιστίκι συσκευάζοντάς τα, με το κέλυφος, σε κενό αέρος. Τα στεγνώνει σε φυσικό αέρα, με αποτέλεσμα φυσικά νόστιμοι και τραγανοί ξηροί καρποί. Τα βρίσκουμε σε τρεις γεύσεις: φυσική, με λεμόνι και με καπνιστό πιπέρι Αριδαίας.


Στα καταστήματα: Root 56, Nora’s deli, Yoleni’s, My Market, Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών