Ο Βασίλης Αϊβάζογλου καλλιεργεί και συσκευάζει κελυφωτό φυστίκι Φθιώτιδας, το «G.E.T.» (ελληνικές, εξαίσιες γεύσεις) χωρίς καμία χημική απεντόμωση! Έλυσε το μεγάλο πρόβλημα των μυκήτων που προσβάλλουν το φυστίκι συσκευάζοντάς τα, με το κέλυφος, σε κενό αέρος. Τα στεγνώνει σε φυσικό αέρα, με αποτέλεσμα φυσικά νόστιμοι και τραγανοί ξηροί καρποί. Τα βρίσκουμε σε τρεις γεύσεις: φυσική, με λεμόνι και με καπνιστό πιπέρι Αριδαίας.
Στα καταστήματα: Root 56, Nora’s deli, Yoleni’s, My Market, Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.