ΑΓΟΡΑ

Φίλεμα από την Κρήτη

Κριθαρένια παξιμάδια με μεστή, «γήινη» γεύση, ντακάκια από χαρουπάλευρο, πικάντικα παξιμαδάκια με ρίγανη, ντομάτα και πάπρικα, ό,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε την τσικουδιά, τους μεζέδες ή τη σαλάτα μας.

29.06.2017| Updated: 25.06.2021
Φίλεμα  από την Κρήτη

Κριθαρένια παξιμάδια με μεστή, «γήινη» γεύση, ντακάκια από χαρουπάλευρο, πικάντικα παξιμαδάκια με ρίγανη, ντομάτα και πάπρικα, ό,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε την τσικουδιά, τους μεζέδες ή τη σαλάτα μας. Ωραίο συνοδευτικό και για ένα πλατό με ελληνικά αλλαντικά και τυριά.

Η μουστάρδα φτιαγμένη από μαύρο, λευκό και καφέ σινάπι είναι απαλή, με την απαραίτητη αψάδα, συνοδεύει όλα τα ψητά κρεατικά και πουλερικά, αλλά και με την απαλή υφή της γίνεται απαραίτητο συστατικό σε μαρινάδες και ντρέσινγκ για σαλάτες.

Η σάλτσα ντομάτας είναι νόστιμη σαν τη σπιτική και η κρέμα για άλειμμα με ταχίνι από σουσάμι ολικής άλεσης, με κουβερτούρα σοκολάτας και φουντούκι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, είναι απολαυστική και θα αρέσει και στα παιδιά.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα κρητικά προϊόντα «Φιλεντέμ» που δοκιμάσαμε. Η γκάμα τους είναι πλούσια και όλα τα προϊόντα είναι αγνά, χωρίς συντηρητικά.

Οι άνθρωποι της εταιρείας επιλέγουν τις πρώτες ύλες αλλά και τα παραδοσιακά τους προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, από τοπικούς συλλόγους γυναικών, ακόμα και από μοναστήρια, ώστε να είναι σίγουροι για την ποιότητά τους. Εν καιρώ, θα δοκιμάσουμε και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας και θα επανέλθουμε.


Τα προϊόντα «Φιλεντέμ» τα βρίσκουμε στα περισσότερα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών