ΠΡΟΪOΝΤΑ

Η νέα σειρά Tefal δεν φοβάται τις μεταλλικές σπάτουλες!

Κάτι νέο ετοίμασε η Tefal και το μοιράζομαι μαζί σας. Είναι η νέα σειρά από αντικολλητικά τηγάνια Tefal Unlimited που «δεν φοβάται τις μεταλλικές σπάτουλες»!

19.10.2020| Updated: 25.06.2021
Η νέα σειρά Tefal δεν φοβάται τις μεταλλικές σπάτουλες!

Powered by TEFAL 

Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια όταν η μητέρα μου έφερε στο σπίτι, γεμάτη ανυπομονησία, ένα ολοκαίνουριο τηγάνι. «Είναι αντικολλητικό Tefal», ανακοίνωσε με επισημότητα και στα γρήγορα διάβασε τις οδηγίες της πρώτης χρήσης και βάλθηκε να φτιάξει μια ολόφρεσκη τηγανιά ψαράκια. Η χαρά της και η ικανοποίησή της όταν τα είδε να καλοτηγανίζονται χωρίς να κολλήσουν και να χρειάζεται να διαλύσει τα μισά για να τα σερβίρει, ήταν ολοφάνερη. Τα Tefal ήταν πλέον τα αγαπημένα της σκεύη, μικρά και μεγάλα, τέλεια για να ξεπετά τις αγαπημένες της μπριζόλες, μέχρι να ετοιμάζει τα σαγανάκια με τυρί και αυγά για ουζομεζέδες.

Αδικο είχε; Δεν είναι αληθινή απόλαυση να μαγειρεύεις σε ένα καλό αντικολλητικό σκεύος; Να ψήνεις ένα ωραίο φρέσκο αυγό μάτι μέσα σε μοσχοβολιστό βούτυρο, και όταν είναι έτοιμο απλά να ανασηκώνεις το τηγάνι και να αφήνεις το αυγό να γλιστρά στο πιάτο! Ή να σοτάρεις ένα τρυφερό κομμάτι κοτόπουλου, ή ένα φιλέτο ψαριού και να ξέρεις ότι θα παραμείνει ατόφιο, ζουμερό και τρυφερό χωρίς να μείνει το μισό διαλυμένο στον πάτο του τηγανιού;

Τα Tefal δεν λείπουν ούτε από τη δική μου κουζίνα, χρόνια τώρα έχουν ταυτιστεί πια με την έννοια του αντικολλητικού σκεύους. Είναι απίθανα ανθεκτικά και γερά και όσο κι αν περνούν τα χρόνια είναι σκεύη αγέραστα και πάντα αξιόπιστα, αποτελεσματικά όπως την πρώτη μέρα. Ένα μόνο με γεμίζει ανησυχία όταν τα χρησιμοποιώ: Μην τυχόν τα γρατζουνίσω με τα μεταλλικά εργαλεία. Μια σπάτουλα που θα αναποδογυρίσει ένα μπιφτέκι ή ένα πιρούνι που θα σπρώξω σε ένα φιλέτο κοτόπουλο, για να δω αν είναι έτοιμο μέχρι το κέντρο του. Και πάντα απογοητευόμουν όταν τύχαινε να γδάρω από μια άτσαλη κίνησή μου τον πάτο ενός από τα Tefal μου.

Μισό λεπτό όμως! Κάτι νέο ετοίμασε η Tefal και το μοιράζομαι μαζί σας. Είναι η νέα σειρά από αντικολλητικά τηγάνια Tefal Unlimited που «δεν φοβάται τις μεταλλικές σπάτουλες»! Έσπευσα να δοκιμάσω και είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Τα νέα τηγάνια Tefal Unlimited πέτυχαν την τελειότητα, με την αντικολλητική και αντιχαρακτική επίστρωση TITANIUM anti-scratch ώστε να διαρκεί έξι φορές περισσότερο σε σχέση με την βασική Titanium επίστρωση της Tefal, δοκιμασμένη με εξειδικευμένα τεστ αντοχής. Καμία μεταλλική σπάτουλα δεν μπορεί να τη χαράξει χάρη στις πολλαπλές επιστρώσεις με ενίσχυση σκληρών κρυστάλλων για απόλυτη αντοχή στα γδαρσίματα.*

Το σοτάρισμα; Άψογο όπως πάντα, με απόλυτη αντικολλητική προστασία. Όσο για το μαγειρικό αποτέλεσμα; Αρκεί να πούμε ότι το μαγείρεμα χωρίς λάδι γίνεται χωρίς το παραμικρό άγχος χάρη στη νέα τεχνολογία Thermo-Signal με τον χαρακτηριστικό κόκκινο δείκτη να εμφανίζει την ένδειξη ιδανικής θερμοκρασίας έναρξης μαγειρέματος. Έτσι, ξέρω πότε ακριβώς έχει κάψει τέλεια το τηγάνι για να μπει ένα φιλέτο ή ένα μπιφτέκι ή ακόμη και τα ευαίσθητα λαχανικά, ώστε να ψηθούν άψογα, να βγάλουν την τέλεια νοστιμιά τους χωρίς να χαθεί χρόνος και νόστιμοι χυμοί. 

 

Και τα Tefal Unlimited δεν σταματούν εδώ τις ευχάριστες εκπλήξεις. Ο πυθμένας τους εξωτερικά είναι ενισχυμένος με την ανοξείδωτη βάση Thermo-Fusion που εμποδίζει εγγυημένα το σκέβρωμα, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την έκτασή του ώστε το μαγείρεμα να γίνεται γρήγορα και άψογα. Επαγγελματικά! Και καθώς θέλω να ξέρω πόσο ασφαλή είναι τα σκεύη που μαγειρεύω, τα τηγάνια της σειράς Tefal Unlimited εγγυώνται 100% ασφαλές και υγιεινό μαγείρεμα αφού πέρασαν αυστηρότερους ελέγχους σε σχέση με εκείνους που ελέγχουν τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Τα αντικολλητικά και αντιχαρακτικά υλικά της επίστρωσης Tefal Unlimited δεν περιέχουν κάδμιο, μόλυβδο και PFOA.

Θέλετε κι άλλα; Η σειρά Tefal Unlimited κατασκευάζεται στη Γαλλία με τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών και είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες, ακόμη και τις επαγωγικές, ενώ η γκάμα μεγεθών είναι αληθινά τεράστια. Τα τηγάνια ξεκινούν από τα 20 εκατοστά και γίνονται τα ιδανικά σαγανάκια, και φτάνουν μέχρι τα 32 εκ. για πραγματικά επικά μαγειρέματα. Και κάτι ακόμη: Εκτός από τηγάνια, η σειρά περιλαμβάνει wok των 28 εκ. για τέλειους ασιατικούς γαστρονομικούς πειραματισμούς, σχαροτήγανο για απόλυτο αποτέλεσμα γκριλ που χαρίζει στα ψητά μου τις απολαυστικές σκούρες ραβδώσεις της σχάρας, αλλά και κατσαρολάκι γάλακτος, κατσαρόλες, και βαθύ τηγάνι με καπάκι! Με άλλα λόγια η σειρά Tefal Unlimited είναι πλήρης και καλύπτει όλες τις γαστρονομικές ανάγκες, για κάθε είδους μαγείρεμα. Σκεύη ασφαλή, αποτελεσματικά και απίστευτα ανθεκτικά, είναι απαραίτητα στην κουζίνα όποιου μαγειρεύει με αξιώσεις.

 

*Κατάλληλο για χρήση και μεταλλικών εργαλείων μαγειρικής. Αποφύγετε την χρήση μαχαιριών.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών