Τρελαίνομαι για τα λευκόσαρκα πυρηνόκαρπα φρούτα και δη για τις μαρμελάδες τους. Πολύ πετυχημένες οι εκδοχές της Foodsurfing με τις απίθανες, φαντεζί ετικέτες που λες κι έχουν βγει από ρετρό διαφήμιση φάρμας του γαλλικού Νότου. Βερίκοκο, Ροδάκινο, Μάνγκο με ανανά, και τα τρία τους υπέροχα. Η υφή τους είναι κρεμένια, παραπέμπει σε παιδική φρουτόκρεμα), δεν περιέχουν ζάχαρη, ούτε πηκτίνες και συντηρητικά. Η μόνη προσθήκη στο γινωμένο φρούτο που η γεύση του κάνει μπαμ, είναι ο συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού και ο φρέσκος χυμός λεμονιού, που αμφότερα χρησιμοποιούνται για να κρατιούνται οι ισορροπίες. Στο πρωινό μου μαζί με βούτυρο από το Ίδρυμα Τοσίτσα ή με φυστικοβούτυρο του Γιαχανά. Ειδάλλως στην πάστα Φλώρα!
Στην Οικοδέσποινα Fine Food and More (Τρίτωνος 40, Π. Φάληρο, Τ/211-41.17.146) και στο eshop της εταιρείας Foodsurfing.gr