ΑΓΟΡΑ

Καφετιά, ελληνικά μανιτάρια

To νοστιμότερο ριζότο που γευτήκαμε τον τελευταίο καιρό το φτιάξαμε με ελληνικά μανιτάρια brown!

24.07.2017

To νοστιμότερο ριζότο που γευτήκαμε τον τελευταίο καιρό το φτιάξαμε με ελληνικά μανιτάρια brown! Το καφέ μανιτάρι έχει πιο έντονη γεύση από το λευκό και δίνει στο φαγητό ιδιαίτερο άρωμα. Τα συγκεκριμένα, τα «Μανιτάρια Ελληνικής Γης», παράγονται στην Αλεξανδρούπολη. Χρησιμοποιήστε τα ποδαράκια για να φτιάξετε τον ζωμό με τον οποίο θα μαγειρέψετε το ρύζι. Τα καφέ μανιτάρια είναι ιδανικά και για να τρώγονται και ωμά σε σαλάτες.


Θα τα βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και επιλεγμένα μανάβικα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών