ΑΓΟΡΑ

Kora – Σοκολατένιο ψωμί

Παραφράζω και ονομάζω αυτό το έργο της αρτίστας αρτοποιού «Γλυκό ψωμί της νιότης». Είναι τόσο καλό, που το δίνεις σε μωρά, σε νήπια, στους παππούδες …

17.02.2021
Φωτογραφία: Αντωνία Καττή

Παραφράζω και ονομάζω αυτό το έργο της αρτίστας αρτοποιού «Γλυκό ψωμί της νιότης». Είναι τόσο καλό, που το δίνεις σε μωρά, σε νήπια, στους παππούδες αντί γλυκού, το τσιμπάς κρυφά ξανά και ξανά μέσα από τη χάρτινη σακούλα. Θρεπτικό αλλά και αμαρτωλό. Ζυμώνεται με λευκό σταρένιο αλεύρι, προζύμι, κακάο, μέλι και σταγόνες σοκολάτας, περνάει από δύο φουσκώματα και γίνεται αφράτο μέσα και τραγανό απέξω. Είναι βασικά ψωμί πρωινού ή απογευματινού, πάει γάντι με μια μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα, με βούτυρο και με φιστικοβούτυρο και μπανάνα. Οι πελάτες του Kora, όμως, το τρώνε και με γραβιέρα και μέλι, οι πιο γκουρμέ με βούτυρο μανιταριών ή φουά γκρα. 

Διαθέσιμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο Κόστος: 4,20 €/800 γρ. Αναγνωστοπούλου 44, Kολωνάκι, Τ/210-36.27.855

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών