ΑΓΟΡΑ

Λαχανικά στη σχάρα

Ψήνονται σε μαντεμένια σχάρα, μαρινάρονται για 48 ώρες με μυρωδικά σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και έπειτα κλείνονται σε βαζάκι, μαζί με όλα τα αρώματά τους. …

20.12.2016

Ψήνονται σε μαντεμένια σχάρα, μαρινάρονται για 48 ώρες με μυρωδικά σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και έπειτα κλείνονται σε βαζάκι, μαζί με όλα τα αρώματά τους. Η νέα πρόταση της εταιρείας Dolopia είναι λαχανικά στη σχάρα με μυρωδικά και ελαιόλαδο. Πεντανόστιμα!

Παντοπωλείον Μεσογειακής Διατροφής, Yoleni’s

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών