ΠΡΟΪOΝΤΑ

Με βότανα από τις Corphes

Από τις ψηλές κορφές της Δεσκάτης, οι παραγωγοί των βοτάνων μεγάλου υψομέτρου, Corphes, δημιούργησαν έναν χυμό από βατόμουρα δικής τους παραγωγής, μαζί με ρόδια από …

24.08.2020| Updated: 15.02.2024
Με βότανα από τις Corphes

Από τις ψηλές κορφές της Δεσκάτης, οι παραγωγοί των βοτάνων μεγάλου υψομέτρου, Corphes, δημιούργησαν έναν χυμό από βατόμουρα δικής τους παραγωγής, μαζί με ρόδια από συνεργαζόμενο παραγωγό και στέβια εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ένα φουλ καλοκαιρινό ποτό με συμπυκνωμένη γεύση και μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, 100% βιολογικής παραγωγής. Οι εργαστηριακές του αναλύσεις υποδεικνύουν πως θα μπορούσε να αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής.

Tο έτερο νέο ποτό τους είναι το Botanical, ένα ρόφημα τσαγιού, μη αλκοολούχο, 100% βιολογικό, που υποστρήζει την τάση των no-low alcohol drinks, δηλαδή των ποτών με καθόλου ή χωρίς αλκοόλ που φαίνεται πως αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής.. Πρόκειται ουσιαστικά για νερό εξαιρετικής ποιότητας μέσα στο οποίο εκχυλίζουν το ποιοτικό τσάι του βουνού τους, καλλιεργημένο στα 1600 μ. (διακεκριμένο στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου) μαζί με τα βότανα δικής τους καλλιέργειας. Χρησιμοποιούν φυσικό μεταλλικό νερό από την Σαμαρίνα, από πηγές φυσικής ροής, χαμηλό σε άλατα και χωρίς νιτρικά. Πραγματοποιούν μακροεκχυλίσεις σε κλειστές δεξαμενές με νερό και βότανα ώστε να μην διαφεύγουν τα αρώματα και ακόμα παστεριώνουν το προϊόν στη φιάλη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν συντηρητικά για την διατηρησιμότητά του. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως τα συγκεκριμένα ροφήματα τσαγιού χαρακτηρίζονται από μεγάλη αλκαλικότητα, συνθήκη που δίνει στη σειρά ένα θετικό πρόσημο στο ευ ζειν. Τα αλκαλικά προϊόντα είναι περιζήτητα στο εξωτερικό, καθώς συνδέονται με την καλή υγεία. Αυτά εδώ είναι και ποιοτικά και νόστιμα.

Διατίθενται σε τρεις γεύσεις: τσάι του βουνού με φασκόμηλο, μολόχα και θυμάρι, μια δευτερη με τσάι και λουίζα και μια τρίτη με τσάι και χαμομήλι. Δεν περιέχουν ζάχαρη ούτε συντηρητικά. Κάθε φιάλη των 300ml έχει μόλις 6 θερμίδες. Η συσκευασία θυμίζει φαρμακευτικό σιρόπι, ένα προϊόν που κάνει καλό, και ακόμα έχει ποιοτικό σχεδιασμό, όπως μας έχουν συνηθίσει οι Corphes. Πίνονται δροσερά, από το ψυγείο, με πάγο. Μπορούν να αναμειχθούν με απόσταγμα, βερμούτ ή άλλο αλκοολούχο ποτό, κατά βούληση, σαν ένα δροσιστικό απεριτίβο.

Τηλ παραγωγού: 2410-552.220
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ: I Frati Delicatessen, Κάβα Χάλαρη, Κάβα Φαίδων

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών