ΑΓΟΡΑ

Miele Dialog: το όνομα της τελειότητας

Η Miele φέρνει την επανάσταση στο ψήσιμο: Τον φούρνο Miele Dialog με τεχνολογία Μ Chef, που «διαβάζει» το φαγητό! Ένας φούρνος που γνωρίζει πώς να διαχειριστεί το κάθε τρόφιμο για τέλειο, μοναδικό αποτέλεσμα.

11.05.2021| Updated: 16.07.2021
Miele Dialog: το όνομα της τελειότητας

Η Miele φέρνει την επανάσταση στο ψήσιμο: Τον φούρνο Miele Dialog με τεχνολογία Μ Chef, που «διαβάζει» το φαγητό! Ένας φούρνος που γνωρίζει πώς να διαχειριστεί το κάθε τρόφιμο για τέλειο, μοναδικό αποτέλεσμα.

Σε ποιον άλλο φούρνο θα ψήσουμε ψάρι μέσα σε πάγο, με τη συσκευή να αφήνει άθικτο τον πάγο σε όλη τη διάρκεια του ψησίματος, ενώ το ψάρι θα είναι τέλεια ψημένο; Πώς θα μας φαινόταν ένας φούρνος που ψήνει ομοιόμορφα, ανάλογα με τον όγκο του φαγητού, από μέσα προς τα έξω και όχι όπως όλοι οι υπόλοιποι φούρνοι, από έξω προς τα μέσα;

Στον ίδιο θάλαμο ψήνουμε, θερμαίνουμε και αποψύχουμε, ετοιμάζοντας πολλά διαφορετικά υλικά, ενώ με τα αυτόματα προγράμματα «Gourmet Assistant» ψήνουμε τέλεια και κυρίως ταυτόχρονα ποικίλα τρόφιμα με διαφορετικές ανάγκες. Και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον,  ο φούρνος Miele Dialog φέρνει την επανάσταση και στον χρόνο ψησίματος, αφού ψήνει έως και σε 70% λιγότερο χρόνο, τόσο στις καθημερινές συνταγές, όσο και σε δύσκολα πιάτα, όπως για παράδειγμα ένα pulled pork.

Το κορυφαίο όμως χαρακτηριστικό του φούρνου Miele Dialog είναι η καινοτόμος λειτουργία M Chef που χρησιμοποιεί τη νέα μορφή ενέργειας, τις μονάδες Gourmet, με την οποία όχι μόνο ελέγχει πόση ενέργεια έχει απορροφήσει το φαγητό αλλά την προσαρμόζει αυτόματα καθ’ όλη τη διάρκεια του ψησίματος, για το τέλειο αποτέλεσμα.

Με την επιλογή Gourmet Profi οι έμπειροι στο μαγείρεμα έχουν τη δυνατότητα μαζί με την θερμοκρασία να επιλέξουν τις κατάλληλες μονάδες Gourmet για το φαγητό που ετοιμάζουν, ενώ η επιλογή Gourmet Assistant προτείνει στους αρχάριους όλες τις ιδανικές ρυθμίσεις για  ένα απόλυτα ξέγνοιαστο μαγείρεμα.

Επιπροσθέτως, με τα Αυτόματα Προγράμματα του φούρνου Miele Dialog μπορούμε να ετοιμάσουμε πάνω από 100 διαφορετικά πιάτα από το μενού M Chef, με σίγουρη επιτυχία!

Ο φούρνος Miele Dialog εγκαινιάζει κυριολεκτικά μια νέα εποχή στο μαγείρεμα!

 Δείτε περισσότερα για τον φούρνο Miele Dialog εδώ.

MIELE HELLAS, ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Λεωφ. Μεσογείων 257, 154 51 Νέο Ψυχικό, Τηλ.: 210 67 94 444
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Βασιλίσσης Όλγας 194, 546 55 Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2311 297 599
www.miele.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών