ΑΓΟΡΑ

Μοτσαρέλα ελληνική

Ντελικάτη και αφράτη είναι η μοτσαρέλα που φτιάχνει η οικογένεια Μπέκα με βουβαλίσιο γάλα από τα χωριά γύρω από τη λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες. Κίτρινο …

20.12.2016

Ντελικάτη και αφράτη είναι η μοτσαρέλα που φτιάχνει η οικογένεια Μπέκα με βουβαλίσιο γάλα από τα χωριά γύρω από τη λίμνη Κερκίνη στις Σέρρες. Κίτρινο και λευκό τυρί, κεφίρ, ρυζόγαλο και κρέμες συμπληρώνουν τη συλλογή. Το γάλα παραδίδεται αυθημερόν στο εργαστήριο έξω από τη Θεσσαλονίκη και από εκεί, μετά την επεξεργασία και τη συσκευασία, φεύγει αμέσως για την Αθήνα.

Σε επιλεγμένα Mymarket, Αργολικός, Πανδαισία

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών