ΑΓΟΡΑ

Νέα από το σούπερ μάρκετ

1. Για όλους εμάς που θεωρούμε τη μουστάρδα απαραίτητο άρτυμα του ψητού κρέατος, αλλά πρέπει να προσέχουμε το αλάτι, θα βρούμε στα σούπερ μάρκετ τη …

11.05.2017| Updated: 25.06.2021
Νέα από το σούπερ μάρκετ

1. Για όλους εμάς που θεωρούμε τη μουστάρδα απαραίτητο άρτυμα του ψητού κρέατος, αλλά πρέπει να προσέχουμε το αλάτι, θα βρούμε στα σούπερ μάρκετ τη νέα μουστάρδα Kalamata Papadimitrou με 50% λιγότερο αλάτι. Η έλλειψη αλατιού δεν ανιχνεύεται στη γεύση και έτσι απολαμβάνουμε όλη τη γεύση και το άρωμα της κλασικής μουστάρδας.
Στα περισσότερα σούπερ μάρκετ. Μ. Β


2. Κρίταμο και καππαρόφυλλα από την Τήνο βρήκα σε ένα μεγάλο ΑΒ και ήταν και τα δύο πεντανόστιμα και όσο πρέπει αλμυρά και τραγανά. Κυκλοφορούν με την επωνυμία Aegean Essence. Η τιμή τους είναι λίγο τσιμπημένη, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να στολίσουν μεζέδες για τσίπουρο αλλά και πατατοσαλάτες.
Στα ΑΒ Βασιλόπουλος. Λ. Κ. 


3. Δεν είναι μόνο ένα 100% φυτικό προϊόν γεμάτο ασβέστιο και βιταμίνες, χαμηλό σε λιπαρά και χωρίς γλουτένη. Το βασικό είναι πως το ρόφημα αμυγδάλου της fytro είναι νόστιμο και πίνοντάς το καταλαβαίνεις τη γεύση και το άρωμα του ξηρού καρπού (σε αντίθεση με όσα είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα). Το απόλαυσα σκέτο, αλλά εσείς μπορείτε να του προσθέσετε φρούτα, χυμούς ή μούσλι, ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική.
Στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. I. B. 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών