ΠΡΟΪOΝΤΑ

Νέα από το super market

Kαπνιστή πάπρικα στο ράφι Εχω δοκιμάσει το αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Kollectiva-Aegean Flavours, το οποίο αναμειγνύουν με ελληνικά βότανα. Δοκίμασα και την καπνιστή πάπρικα, που …

02.03.2016| Updated: 25.06.2021
Νέα από το super market

Kαπνιστή πάπρικα στο ράφι

Εχω δοκιμάσει το αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Kollectiva-Aegean Flavours, το οποίο αναμειγνύουν με ελληνικά βότανα. Δοκίμασα και την καπνιστή πάπρικα, που βρήκα στον Σκλαβενίτη, και μου άρεσε η πυκνή γεύση της και η κομψή συσκευασία. Σε 17 hypermarkets Σκλαβενίτης – εγώ το βρήκα στο Π. Φάληρο (Τερψιθέας 45). Λ. Κ.

Ξερά φύλλα κόλιανδρου

Ωραιότατη λύση για όσους αγαπούν τη μυρωδιά και τη γεύση του φρέσκου κόλιανδρου, αλλά δεν τον βρίσκουν στη μαναβική των σούπερ μάρκετ: ξερά φύλλα του μυρωδικού σε βαζάκι, στα ράφια με τα μπαχαρικά και τα μυριστικά των ΑΒ, με την επωνυμία του σούπερ μάρκετ. Αγγ. Ρ.

Ντοματάκια του κουτιού σαν φρέσκα

Ηξερα τον πελτέ, τα πομοντοράκια του κουτιού, το χυμό, την κέτσαπ. Προσφάτως δοκίμασα και τα στρογγυλά ντοματάκια κονσέρβας της «Κύκνος». Εξεπλάγην. Την ανοίγεις και σε «παίρνει» η μυρωδιά της φρέσκιας ντομάτας. Στη γεύση είναι σαν φρέσκα. Η φλούδα τους είναι λίγο σκληρή, αλλά νόστιμη. Τα έβαλα όπως είναι σε ένα γιουβέτσι και το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας. Αγγ. Ρ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών