ΠΡΟΪOΝΤΑ

Νέα από το super market Νοεμβρίου

Φέτα με λιγότερο αλάτι Μέτρια σκληρή, με καλή αν και κάπως στεγνή υφή, ωραία οξύτητα και νοστιμιά, παρόλο που τούτη η φέτα της εταιρείας Ηπειρος …

30.11.2016| Updated: 11.10.2021
Νέα από το super market Νοεμβρίου

Φέτα με λιγότερο αλάτι

Μέτρια σκληρή, με καλή αν και κάπως στεγνή υφή, ωραία οξύτητα και νοστιμιά, παρόλο που τούτη η φέτα της εταιρείας Ηπειρος περιέχει 40% λιγότερο αλάτι, δηλαδή ένα σημαντικό ποσοστό για όσους αποφεύγουν τα αλμυρά. N. M.

Παστελομπαστουνάκια από την Κρήτη

Είναι λεπτά και μακριά, σαν ένα μολύβι ή σαν ένα κριτσίνι. Είναι, επίσης, γλυκά, τραγανά και γεμάτα ενέργεια. Εξαφάνισα το κουτάκι με τα 6 παστελάκια μελιού σε μισή ώρα. Κυκλοφορούν και σε γεύσεις φυστικιού και αμυγδάλου. Παράγονται από την Cretamel, με κρητικό μέλι 5%. Τα βρήκα στα ΑΒ. Ι. Β.

Ψωμί απ’ τα χεράκια μου

Ξεχάστηκα και δεν αγόρασα ψωμί το Σάββατο, αλλά ευτυχώς είχα στο ντουλάπι μου ένα σακουλάκι easy bake με μείγμα πολύσπορου από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου. Το μόνο που πρόσθεσα ήταν λίγο νερό και μετά από μιάμιση ώρα ξεκούραση, μισή ώρα ψήσιμο και ένα τεταρτάκι ζύμωμα, είχα 6 πολύσπορα ψωμάκια (τα 3 τα κατανάλωσα επιτόπου, ζεστά με βούτυρο). Ι. Β.

«Αμαρτωλή» απόλαυση

Για το πρωινό μου το απλώνω σε μια φρεσκοψημένη φρυγανιά και προσθέτω λίγο μέλι. Το χρησιμοποιώ, όμως, και για να «μυρίζω» τα μακαρόνια. Το βιολογικό κατσικίσιο βούτυρο της εταιρείας Ολυμπος είναι πεντανόστιμο – έχει φυσικά τα λιπαρά του (82%).  Ι. Β.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT