ΠΡΟΪOΝΤΑ

Νέα από το super market

Παξιμάδι με προζύμι Λίγο ξινά και γιαγιαδίστικα, ιδιαίτερα και νόστιμα είναι τα αφράτα σταρένια παξιμαδάκια με φυσικό προζύμι από την αρτοποιία Τσατσαρωνάκη. Διατηρούνται χωρίς συντηρητικά, …

05.04.2016| Updated: 25.06.2021
Νέα από το super market

Παξιμάδι με προζύμι

Λίγο ξινά και γιαγιαδίστικα, ιδιαίτερα και νόστιμα είναι τα αφράτα σταρένια παξιμαδάκια με φυσικό προζύμι από την αρτοποιία Τσατσαρωνάκη. Διατηρούνται χωρίς συντηρητικά, κυκλοφορούν σε μικρό μέγεθος και έτσι σπάνε εύκολα σε μπουκίτσες. Βάλτε τα σε σαλάτες, συνοδεύστε τα με γραβιέρα ή απολαύστε τα σκέτα για να σας κόψουν την πείνα στη δουλειά ή στο δρόμο. Λ. Κ.

Μαύρο κοτόπουλο

Λέγεται έτσι λόγω των μαύρων φτερών του. Πρόκειται για γαλλική ράτσα και το λανσάρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Νιτσιάκος. Η βραδεία ανάπτυξη 90 ημερών δίνει στο κοτόπουλο ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά. Επιφυλασσόμεθα για δοκιμή σε διάφορες συνταγές. Λ. Κ.

Χωνευτικό μετά το φαγητό

Το ανακάλυψα στα ράφια του Σκλαβενίτη. Σκέφτηκα να προσφέρω το ανθρακούχο μαστιχόνερο σε τραπέζι σε φίλους, μετά το φαγητό για χωνευτικό. Το σέρβιρα με πολλά παγάκια και φέτες λεμονιού και η παρέα ενθουσιάστηκε! Με πολύ ελαφριά γεύση μαστίχας και την προσθήκη φυσικού αρώματος μέντας. Κυκλοφορεί σε κομψό γυάλινο μπουκαλάκι με την επωνυμία Mastiqua. Λ. Κ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών