ΑΓΟΡΑ

Ο σεφ χρειάζεται το μαχαίρι του

Η επένδυση που αξίζει να κάνουμε όλοι οι μάγειρες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, στην κουζίνα, είναι, τι άλλο, ένα καλό μαχαίρι του σεφ. Αν μάλιστα το …

08.03.2018

Η επένδυση που αξίζει να κάνουμε όλοι οι μάγειρες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, στην κουζίνα, είναι, τι άλλο, ένα καλό μαχαίρι του σεφ. Αν μάλιστα το ακονίζουμε τακτικά, θα μας βγάζει ασπροπρόσωπους σε δύσκολες κοπές για μια ολόκληρη ζωή.


Μαχαίρια του σεφ σε διάφορα μεγέθη, κατηγορίες και τιμές ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ενδεικτικά, μαχαίρι 20 εκ. σειρά KAI Shun Classic στα 189 €, μαχαίρι 15 εκ. σειρά Yanagiba KAI Black Handle στα 45 €, μαχαίρι 15 εκ. KAI Seki Magoroku Redwood στα 65,50 € και μαχαίρι 20 εκ. σειρά KAI Ken Onion στα 369 €. Rockwell

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών