ΑΓΟΡΑ

Oι τέλειοι κουραμπιέδες… α λα φρανσέζ!

Κουραμπιέδες με beurre noisette(!) Το 100% chocolate κωκ με κρέμα πικρής σοκολάτας και μια ιδέα τόνκα, του Kokakias σε επιμέλεια Μανώλη Στήθου (Funky Gourmet) είναι …

30.12.2020

Κουραμπιέδες με beurre noisette(!) Το 100% chocolate κωκ με κρέμα πικρής σοκολάτας και μια ιδέα τόνκα, του Kokakias σε επιμέλεια Μανώλη Στήθου (Funky Gourmet) είναι ένα λιχούδικο, γλυκό «μεζεδάκι». Ένεκα των εορτών, η σπεσιαλιτέ τους είναι κάτι τέλειοι κουραμπιέδες… α λα φρανσέζ. Ζυμωμένοι αποκλειστικά με beurre noisette από αγελαδινό βούτυρο (οι Γάλλοι το χρησιμοποιούν σε φινανσιέ και μαντλέν). Ωραία ιδέα, και ξηροκαρπάτη αίσθηση καβουρδισμένου σε άρωμα, γεύση κι επίγευση.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών