Κουραμπιέδες με beurre noisette(!) Το 100% chocolate κωκ με κρέμα πικρής σοκολάτας και μια ιδέα τόνκα, του Kokakias σε επιμέλεια Μανώλη Στήθου (Funky Gourmet) είναι ένα λιχούδικο, γλυκό «μεζεδάκι». Ένεκα των εορτών, η σπεσιαλιτέ τους είναι κάτι τέλειοι κουραμπιέδες… α λα φρανσέζ. Ζυμωμένοι αποκλειστικά με beurre noisette από αγελαδινό βούτυρο (οι Γάλλοι το χρησιμοποιούν σε φινανσιέ και μαντλέν). Ωραία ιδέα, και ξηροκαρπάτη αίσθηση καβουρδισμένου σε άρωμα, γεύση κι επίγευση.
ΠΡΟΪOΝΤΑ