ΑΓΟΡΑ

Όλη η γλύκα στην ασκάδα

Λατρεύω το συκόμελό τους μαζί με πικάντικα τυριά και πρόσφατα δοκίμασα και το έξοχο ρετσέλι τους με μελωμένα ξερά σύκα (ασκάδες), βουτηγμένα σε συκόμελο με …

13.03.2018

Λατρεύω το συκόμελό τους μαζί με πικάντικα τυριά και πρόσφατα δοκίμασα και το έξοχο ρετσέλι τους με μελωμένα ξερά σύκα (ασκάδες), βουτηγμένα σε συκόμελο με φύλλα δάφνης. Λιχούδικο συνοδευτικό για αλλαντικά, αλλά και για κρύες φέτες από χοιρομέρι.


Στα καταστήματα Ελληνικά Καλούδια, Yoleni’s, κάβες Ανθίδης.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών