ΠΡΟΪOΝΤΑ

Overoll – Κρουασάν πραλίνας

Τρεις μέρες περνάνε από το πρώτο λεπτό της δημιουργίας του μέχρι και το ψήσιμο. Όπως όλα τα κρουασάν του εξειδικευμένου εργαστηρίου, έτσι κι αυτό περιέχει …

22.02.2021| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Αντωνία Καττή
Overoll – Κρουασάν πραλίνας

Τρεις μέρες περνάνε από το πρώτο λεπτό της δημιουργίας του μέχρι και το ψήσιμο. Όπως όλα τα κρουασάν του εξειδικευμένου εργαστηρίου, έτσι κι αυτό περιέχει μαγιά αλλά και προζύμι. Συναρμολογούνται δύο διαφορετικές βουτυρένιες ζύμες, μία απλή και μία σοκολατένια, ώστε να βγει δίχρωμο, ενώ γεμίζεται με πραλίνα φουντουκιού. Και κάπως έτσι χάνει τη γαλλική φινέτσα του, αλλά γίνεται ένα πρώτης τάξεως γεύμα, που το τρως με τα χέρια και γλείφεις τα δάχτυλά σου. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το καλό τους βούτυρο ή απλώς τη ζύμη, επιλέξτε το pain au chocolat από την γκάμα τους – με τρεις ράβδους αντί για δύο που συνηθίζει η αγορά. Αν πάλι έχετε αποφασίσει να τα δώσετε όλα, ντου στην πραλίνα.

Κόστος: 2,60 € Πραξιτέλους 27, Σύνταγμα, Τ/ 211-41.98.151

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών