ΑΓΟΡΑ

Πράσινη φάβα

Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. …

28.11.2017
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Η εταιρεία Κούλη, που έχει την έδρα της στις Πρέσπες, στη Φλώρινα, την καλλιεργεί σε χωράφια στην Κοζάνη.


Στα καταστήματα Αβακιάν, E-Bloko και Root 56.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών