Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Η εταιρεία Κούλη, που έχει την έδρα της στις Πρέσπες, στη Φλώρινα, την καλλιεργεί σε χωράφια στην Κοζάνη.
ΠΡΟΪOΝΤΑ
Πράσινη φάβα
Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. …
28.11.2017| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
![Πράσινη φάβα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/03/b_prasini_faki.jpg)
![MHT](/wp-content/themes/vilva/images/MHT.png)