ΑΓΟΡΑ

Σπάλα γεμιστή και μεζεκλίδικη

Από το εργαστήρι αλλαντικών Αϋφαντής στο Αγρίνιο δοκιμάσαμε ζουμερό νουά μόσχου, κάπως τσιμπημένο στο αλάτι, και σπάλα γεμιστή με γραβιέρα, λιαστές ντομάτες και πιπεριές. Μερακλίδικα …

12.12.2016
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Από το εργαστήρι αλλαντικών Αϋφαντής στο Αγρίνιο δοκιμάσαμε ζουμερό νουά μόσχου, κάπως τσιμπημένο στο αλάτι, και σπάλα γεμιστή με γραβιέρα, λιαστές ντομάτες και πιπεριές. Μερακλίδικα μεζεδάκια, καλοφτιαγμένα, μοιραία, ωστόσο, φορτωμένα με την γκάμα των συντηρητικών και πρόσθετων ουσιών, απαραίτητων στα αλλαντικά μακράς διαρκείας.

*Στα καταστήματα της εταιρείας: Μαλεσιάδα Βάλτου, Τ/26470-51.028, και Θυσίας 62, Αγρίνιο, Τ/26410-48.800, και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών