ΠΡΟΪOΝΤΑ

Τα Χριστούγεννα σε ένα ψυγείο

Sponsored by Samsung Τα καλέσματα των ημερών είναι πολλά. Το ίδιο και τα κεράσματα. Έτσι συνωστίζεται στο ψυγείο πληθώρα λαχανικών και φρούτων για τις σαλάτες, …

18.12.2019| Updated: 25.06.2021
Τα Χριστούγεννα σε ένα ψυγείο

Sponsored by Samsung

Τα καλέσματα των ημερών είναι πολλά. Το ίδιο και τα κεράσματα. Έτσι συνωστίζεται στο ψυγείο πληθώρα λαχανικών και φρούτων για τις σαλάτες, τις σούπες, τα ορεκτικά και τα συνοδευτικά των τραπεζιών που ετοιμάζουμε. Για να μην μιλήσουμε για τα κρεατικά, από πουλερικά και ολόκληρα κομμάτια χοιρινού ή ότι άλλο πρόκειται να μπει στο τσουκάλι για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα. Κρασιά, μπίρες και αναψυκτικά πρέπει να είναι στη σωστή θερμοκρασία, ενώ τα γλυκά και οι τούρτες θέλουν κι αυτά το δικό τους χώρο.

Ανακαλύψαμε το ιδανικό ψυγείο που χωράει όλα τα απαραίτητα για το πιο μεγάλο και πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς. Είναι η νέα ντουλάπα της Samsung RS8000, η οποία διαθέτει επιπλέον κομψή σχεδίαση, έχει επίπεδη πόρτα και εσοχή στη λαβή για να μπορεί να εντοιχιστεί, ενώ δεν υπερβαίνει τα 61εκ. σε βάθος, έτσι ώστε οι διαστάσεις του ψυγείου να ταιριάζουν απόλυτα στον πάγκο της κουζίνας.

Το τρίπορτο ψυγείο αποτελείται από δύο ψυγεία και έναν καταψύκτη. Με τον επάνω και κάτω χώρο ψυγείου, τα πάντα μπορούν να διατηρηθούν καλά οργανωμένα, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση τους. Επίσης, ελαχιστοποιούνται οι απώλειες κρύου αέρα έως 55%* και εξοικονομείται ενέργεια.

Η πρωτοποριακή μάλιστα τεχνολογία FlexZone της RS8000 παρέχει απόλυτη ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων. Έτσι με το πάτημα ενός κουμπιού, το κάτω μέρος της συντήρησης μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για την αποθήκευση διαφορετικού τύπου τροφών, χρησιμοποιώντας 4 προ-ρυθμισμένες θερμοκρασίες:

  • Κρέας & Ψάρι (0°C), για να μην χάσουν τη φυσική τους γεύση και την υγρασία τους μέχρι να τα μαγειρέψετε, αφού θα παραμείνουν στο ψυγείο 1-2 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων.
  • Αναψυκτικά/Ποτά (1°C) για να διατηρήσετε δροσερά τα ποτά σας, ειδικά τώρα που το ψυγείο είναι φορτωμένο λόγω των γιορτινών τραπεζιών.
  • Φρούτα & Λαχανικά (3°C) που θα βάλετε στις σαλάτες σας και στις τάρτες, παραμένουν δροσερά και φρέσκα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
  • Λειτουργία ψυγείου, για να χρησιμοποιήσετε και το συγκεκριμένο χώρο με την θερμοκρασία της υπόλοιπης συντήρησης, αφού σίγουρα θα το χρειαστείτε γιατί πέρα απ’ τα καλέσματα υπάρχουν και τα τρόφιμα που διατηρείτε ούτως ή άλλως στο ψυγείο.

Αν χρειαστεί, μπορείτε να αφαιρέσετε το χώρισμα που υπάρχει ενδιάμεσα για να δημιουργήσετε περισσότερο ωφέλιμο χώρο.

Ακόμη, για την μεγαλύτερη ευκολία αποθήκευσης των τροφίμων σας, τα Easy Slide ράφια, που βρίσκονται στο FlexZone, βοηθούν στο να μπορείτε να οργανώσετε και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα τρόφιμά σας, ή να βάλετε εδώ την τούρτα ή την τάρτα που θα ετοίμασετε, ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε τι έχετε αποθηκεύσει στο πίσω μέρος του ραφιού.

Τα λεπτότερα τοιχώματα που διαθέτει αυτό το ψυγείο, με τεχνολογία SpaceMax, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε έως και 100 λίτρα παραπάνω χώρο του ψυγείου καθώς και του καταψύκτη ώστε να αποθηκεύσετε τα ψώνια σας, από μπρόκολα και κουνουπίδια, μέχρι μεγάλα ψάρια και ολόκληρα κομμάτια κρεατικών, χωρίς να προβληματίζεστε αν θα χωρέσουν, λόγω σχήματος. Μάλιστα, η Precise Cooling τεχνολογία που διαθέτει ελαχιστοποιεί τις μεταβολές θερμοκρασίας με το να τις ελέγχει πιο συχνά σε σχέση με τα συμβατικά ψυγεία και τις περιορίζει, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιωθεί η αρχική τους γεύση, υφή, οσμή και χρώμα. Έτσι μπορεί να ανοιγοκλείνετε περισσότερες φορές τις πόρτες του ψυγείου απ’ ότι συνήθως λόγω των ημερών και των κερασμάτων, αλλά η επιφάνεια από αλουμίνιο στην πλάτη του ψυγείου βοηθά στο να διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του, γιατί διατηρεί την ψυχρότητα του αέρα, αποτρέποντας την απώλειά του όταν η πόρτα ανοίγει.

Έτσι οργανώστε άνετα το γιορτινό σας τραπέζι με ότι καλούδια θέλετε χωρίς να προβληματίζεστε αν θα χωρέσουν στο ψυγείο ή αν θα παραμείνουν φρέσκα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε, αφού το ψυγείο σας χωράει μέσα όλα τα καλά των Χριστουγέννων.

*Δοκιμασμένο από την Intertek σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές της Samsung. Η επαλήθευση της μείωσης της απώλειας του κρύου αέρα, πραγματοποιείται με δοκιμή κατανάλωσης ενέργειας, όταν ανοίγετε την επάνω/κάτω πόρτα ψυγείου των δειγμάτων του RS6*N8671* σε σύγκριση με την πόρτα ψυγείου του RS7768*.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών