ΠΡΟΪOΝΤΑ PROMOTED

Τα καλύτερα ελληνικά τυριά στο εορταστικό σας τραπέζι

Αυτές τις γιορτές πες τυρίίίίίί….

17.12.2021
Τα καλύτερα ελληνικά τυριά στο εορταστικό σας τραπέζι

Για να μη χαθείς στη μετάφραση, φέτος τις γιορτές ο προορισμός είναι ένας και μοναδικός. Η πλούσια συλλογή από ελληνικά παλαιωμένα τυριά Bliss Point, όπου θα βρούμε τα καλύτερα προϊόντα για να στολίσουμε τα γιορτινά τραπέζια και τους μπουφέδες μας. Κλασικά, παραδοσιακά με καταγωγή από τα χωριά της ελληνικής επικράτειας, αλλά με μια παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως και η διάθεσή μας τις γιορτές. Γεύσεις επηρεασμένες από μπαχάρια και βότανα. Άλλες βαπτισμένες σε κρασιά και άλλες να βγαίνουν από σπηλιές. Όλες όμως με ένα κοινό σημείο αναφοράς. Φτιαγμένες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς με συνταγές από τους παππούδες τους, αλλά και λίγο ανανεωμένες.. μοντέρνες συνταγές που πιάνουν μία θέση στα καινούρια γαστρονομικά κεφάλαια.

Με κάθε ένα τυρί που αγοράζουμε στηρίζουμε έναν μικρό Έλληνα παραγωγό. Η Bliss Point στηρίζει τις οικογένειες που ζουν στις περιοχές παραγωγής και την τοπική οικονομία. Γιατί όταν υποστηρίζεις μια μικρή επιχείρηση, υποστηρίζεις ένα όνειρο. Το τυρί, λοιπόν, φοράει τα γιορτινά του και εμείς δίνουμε ραντεβού μαζί του. Αυτές τις γιορτές το ελληνικό εκλεκτό τυρί δεν θα λείψει από το τραπέζι σου και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Bliss Point. Σίγουρα πρωταγωνιστής στο τραπέζι σου θα είναι το Κυανο! Το Πρώτο Ελληνικό Κυανό Τυρί, φτιαγμένο από 100% κατσικίσιο γάλα. Κρεμώδες, εκρηκτικό, με αλμυρή επίγευση. Ένα μοναδικό τυρί στον παγκόσμιο χάρτη του μπλε τυριού που κάνει το Roquetfort, τη Gorgonzola και το Stilton να ανησυχούν. Γεύση τολμηρή και έντονη με αυθάδη χαρακτήρα, αλλά το αγαπάμε γιατί είναι μοναδικό. Το δικό μας ελληνικό Κυανό από κατσικίσιο Μακεδονικό γάλα.

Στο μεταξύ όσο εσύ προετοιμάζεσαι να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου κάποιοι άλλοι ξεσκονίζουν τα μαύρα μικρά στρογγυλά διαμαντάκια που συλλέγουν από τα βουνά της Χαλκιδικής, τη μαύρη τρούφα. Ο πολύτιμος και εκλεκτός αυτός θησαυρός ζυμώνεται με τη γραβιέρα και ωριμάζουν μαζί για τρεις μήνες, μέχρι να πάρει την τελική της μορφή και να γίνει η Παλαιωμένη Γραβιέρα με Μαύρη Τρούφα. Γεύση εκλεπτυσμένη, συνταγή ιδιαίτερη, αρώματα πλούσια που κρατάνε χαρακτήρα χάρη στην υψηλή ποιότητα του πρόβειου γάλακτος από τη Βοιωτία.

Θα συνοδεύσεις τα τυριά Bliss Point με chutney, μέλι και ιδιαίτερες μαρμελάδες. Θα τα στολίσεις πάνω στα αλμυρά κανταϊφάκια σου. Θα τα απλώσεις σε φέτες στις γιορτινές πιατέλες σου και θα τα σκεπάσεις με φρούτα και ξηρούς καρπούς. Θα τα αφήσεις να ‘’τσιτσιριστούν‘‘ αργά και βασανιστικά στο γκριλ μέχρι να γίνουν λιώμα. Όπως και να τα μεταχειριστείς για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος, ο ουρανίσκος σου θα σε ευγνωμονεί. Μπαίνοντας, λοιπόν, στο γιορτινό κλίμα, οι μικροί παραγωγοί του Bliss Point από όλη την Ελλάδα σας εύχονται αυτές τις γιορτές να τις περάσετε ασφαλείς με τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας.

Ας σηκώσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί τα ποτήρια μας για να ευχηθούμε σε μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!

Μάθετε περισσότερα για τα εκλεκτά προϊόντα BLISS POINT στο www.blisspoint.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών