ΑΓΟΡΑ

Το αφρώδες θέλει τρόπο

Για να ανοίξουμε τη σαμπάνια και τα αφρώδη μας με κομψό και καθωσπρέπει τρόπο, θα πρέπει να φροντίσουμε να ξεβιδώσουμε το καπάκι με αργές κινήσεις …

09.01.2018

Για να ανοίξουμε τη σαμπάνια και τα αφρώδη μας με κομψό και καθωσπρέπει τρόπο, θα πρέπει να φροντίσουμε να ξεβιδώσουμε το καπάκι με αργές κινήσεις και να το αφαιρέσουμε χωρίς κρότους, εκτίναξη φελλού και κυρίως χωρίς να λερώσουμε τα καλά μας τραπεζομάντιλα. Με το συγκεκριμένο γκάτζετ-ανοιχτήρι εξασφαλίζουμε πως η απομάκρυνση του φελλού θα γίνει με στυλ. Ν. Μ. Στα 6,90 €, Cookshop

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών