ΑΓΟΡΑ

Το αφρώδες θέλει τρόπο

Για να ανοίξουμε τη σαμπάνια και τα αφρώδη μας με κομψό και καθωσπρέπει τρόπο, θα πρέπει να φροντίσουμε να ξεβιδώσουμε το καπάκι με αργές κινήσεις …

09.01.2018| Updated: 25.06.2021
Το αφρώδες θέλει τρόπο

Για να ανοίξουμε τη σαμπάνια και τα αφρώδη μας με κομψό και καθωσπρέπει τρόπο, θα πρέπει να φροντίσουμε να ξεβιδώσουμε το καπάκι με αργές κινήσεις και να το αφαιρέσουμε χωρίς κρότους, εκτίναξη φελλού και κυρίως χωρίς να λερώσουμε τα καλά μας τραπεζομάντιλα. Με το συγκεκριμένο γκάτζετ-ανοιχτήρι εξασφαλίζουμε πως η απομάκρυνση του φελλού θα γίνει με στυλ. Ν. Μ. Στα 6,90 €, Cookshop

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών