ΠΡΟΪOΝΤΑ

Το πρώτο cold brew

Με αργή εκχύλιση, χαρμάνι από ποιοτικούς καφέδες της Βραζιλίας και της Κολομβίας και μια ιδιαίτερη διαδικασία φιλτραρίσματος που του επιτρέπει να διατηρείται χωρίς ζάχαρη μέχρι …

24.08.2020| Updated: 15.02.2024
Το πρώτο cold brew

Με αργή εκχύλιση, χαρμάνι από ποιοτικούς καφέδες της Βραζιλίας και της Κολομβίας και μια ιδιαίτερη διαδικασία φιλτραρίσματος που του επιτρέπει να διατηρείται χωρίς ζάχαρη μέχρι και τρεις μήνες, φτιάχνεται το First Cold Brew. Τέσσερις φίλοι, τρεις από τους οποίους είναι barista και ένας που ασχολείται με το business, οι Φώτης Σπίνος, Μάνος Αποστολόπουλος, Νίκος Θεοδωρής και Θοδωρής Κούκουτσας ξεκίνησαν πέρσι τον Απρίλιο να παρασκευάζουν και να διανέμουν σε καταστήματα Ho.Re.Ca. ένα νόστιμο και ποιοτικό κρύο καφέ αργής εκχύλισης. Το παράδοξο είναι πως διατίθεται και σε καφετέριες, που έχουν ικανούς barista και καλή πρώτη ύλη. Ο λόγος; «Αρχικά τους γλιτώνουμε από πολύ κόπο και χρόνο, ακόμα είναι μια ποιοτική παροχή για την επιχείρηση, ένα προϊόν με σταθερή γεύση και ποιότητα» εξηγεί ο Φώτης. Θα προσθέσω ακόμα πως διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν ακέραιος γευστικά, καθώς επιδέχεται ψυχρή παστερίωση. Δεν περιέχει συντηρητικά. Διατηρείται στο ψυγείο και πίνεται αμέσως, σκέτος ή με πάγο.

Tηλ.παραγωγού: 210-28.53.101, www.firstcoldbrew.gr/
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ: Ο First Cold Brew είναι έτοιμος για κατανάλωση σε φιαλίδιο των 200 ml και μπορούμε να τον βρούμε σε περίπου 35 καταστήματα- λιανικής και cafe-, μεταξύ των οποίων και τα σούπερ μάρκετ Θανόπουλος. Ακόμα Materi Prima Παγκράτι, Μinu Athens, Cupaki Street Cafe, Abracar κ. Α. Για την Αθήνα υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας απευθείας από τους παραγωγούς, σε ποσότητα 6 ή 12 φιαλών.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών