ΑΓΟΡΑ

Το βραβευμένο γιαούρτι του «Μενοίκιο»

Είναι βιολογικό και πάρα πολύ νόστιμο. Το πρόβειο γιαούρτι της οικογενειακής επιχείρησης «Μενοίκιο», από την Προσοτσάνη Δράμας, απέσπασε το Α΄ βραβείο στον διαγωνισμό γαλακτοκομικών που …

12.12.2016

Είναι βιολογικό και πάρα πολύ νόστιμο. Το πρόβειο γιαούρτι της οικογενειακής επιχείρησης «Μενοίκιο», από την Προσοτσάνη Δράμας, απέσπασε το Α΄ βραβείο στον διαγωνισμό γαλακτοκομικών που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο πλαίσιο της DETROP 2016 (Διεθνής Εκθεση Τροφίμων και Ποτών) της Θεσσαλονίκης. Ενα εξαιρετικό προϊόν που παράγεται μαζί με μια μεγάλη γκάμα άλλων στο σύγχρονο τυροκομείο που διαθέτουν. Τι άλλο δοκίμασα κι επίσης επιλέγω, αποκλειστικά πλέον; Το γίδινο βούτυρό τους. Με μικρή ημερομηνία λήξης (τριών μηνών), εξαιρετικό για γλυκά και φαγητά.

Ενδεικτικά στα: Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, Παντοπωλείο Εκλεκτίκ, «Bios Shop» στις Σέρρες, «Βαζάκι» και «Πορτοκάλι και λεμόνι» στην Καβάλα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών