ΠΡΟΪOΝΤΑ PROMOTED

Τομάτα Γκρέκα: Γεύση από καλοκαίρι

100% Φυσικά προϊόντα από εκλεκτές τομάτες του εύφορου κάμπου των Σερρών.

21.07.2021| Updated: 16.02.2024
Τομάτα Γκρέκα: Γεύση από καλοκαίρι

Αλήθεια, ποιο θα ήταν το χρώμα του καλοκαιριού, η γεύση και το άρωμά του χωρίς την τομάτα; Χωρίς τα κλασικά μας λαδερά, τα φασολάκια με τοματένια σάλτσα, τις πατάτες και τον δροσερό μαϊντανό, τις μπάμιες με κοτόπουλο και την κατακόκκινη τοματένια σάλτσα, τις μελιτζάνες, τα τουρλού και τα φουρνιστά μπριάμ;

Πώς θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς έναν κόκορα κρασάτο μέσα σε ολόγλυκια σάλτσα τομάτας μαζί με χυλοπίτες και τριμμένη μυζήθρα ή χωρίς το κοκκινιστό κατσικάκι με μπόλικη ντομάτα όπου θα πλέουν ξένοιαστες οι τηγανητές μας πατάτες; Αλήθεια, πού θα βουτούσαμε τις φέτες από χωριάτικο ψωμί, αν όχι σε ένα φλογερό κοκκινιστό;

Η τομάτα ΓΚΡΕΚΑ φέρνει το καλοκαίρι στο πιάτο μας με 100% ελληνικές ντομάτες από την καρδιά της Μακεδονίας και τον εύφορο κάμπο των Σερρών.

Φυσικά όχι με οποιεσδήποτε τομάτες, αλλά με τις πιο νόστιμες, τις πιο εκλεκτές, τις πιο γλυκές, αυτές που έχουν απορροφήσει όλη την ενέργεια του ήλιου, τις απολύτως καλοκαιρινές. Αυτές τις ντομάτες με όλη τους τη φρεσκάδα έχει «συμπυκνώσει» η Γκρέκα στις συσκευασίες της.

Έτσι κάθε φορά που ανοίγουμε μια συσκευασία τομάτας ΓΚΡΕΚΑ έχουμε το χρώμα, το άρωμα και φυσικά τη γεύση του καλοκαιριού στο πιάτο μας.

www.tomatogreka.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών