ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Ρεβεγιόν με την Aria Fine Catering

Fine Dining… στην πόρτα σας με ένα click στο νέο DeLI e-shop της Aria!

16.12.2022
Ρεβεγιόν με την Aria Fine Catering

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Aria Fine Catering σχεδίασε δύο γιορτινά celebration boxes, καθώς και μία ολοκληρωμένη λίστα εδεσμάτων, για όλους εσάς που θα γιορτάσετε στο σπίτι μαζί με τους αγαπημένους σας. Μεταμορφώστε το γιορτινό σας τραπέζι και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία! Το μενού έχει ειδικά επιμεληθεί ο Executive chef της Aria και η προετοιμασία των εδεσμάτων γίνεται από την έμπειρη ομάδα της Aria, σε ιδανικές συνθήκες, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ενός catering κορυφαίας κατηγορίας.

Ανακαλύψτε τις προτάσεις της Aria για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ή συνθέστε το δικό σας μενού για το γιορτινό σας τραπέζι.
Στον κατάλογο, μεταξύ άλλων, θα βρείτε, millefeuille σολομού, foie gras, γιορτινές τάρτες, παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση, κλασικό beef Wellington, vegan επιλογές, αλλά και γλυκιές χειροποίητες δημιουργίες: Mont Blanc, Bûche de Noël, κουραμπιεδάκια, μελομακάρονα και φυσικά τη Βασιλόπιτα του 2023.

Τα εδέσματα παραδίδονται στην πόρτα σας, με την υπηρεσία Aria DeLi very experience, σε ειδικά επιλεγμένα σκεύη, προσαρμοσμένα για τον φούρνο του σπιτιού σας, με οδηγίες αναθέρμανσης για την απόλυτη διευκόλυνσή σας, προσφέροντας μία μοναδική fine dining εμπειρία σ’εσάς και τους καλεσμένους σας.

Premium service: Με τη νέα υπηρεσία “X-mas Ghost kitchen experience” η Αria φροντίζει τα εδέσματα της παραγγελίας σας να παραδοθούν ζεστά, έτοιμα προς σερβίρισμα, την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9656388

Xριστουγεννιάτικα δώρα

Η πιο γλυκιά χειροποίητη συλλογή δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα, τώρα και με click to shop στο ολοκαίνουριο Christmas e-shop της Aria Fine Catering.

Εδώ θα βρείτε σοκολατένια δέντρα από Βέλγικη σοκολάτα Callebaut, γλυκές μπουκιές από κουραμπιεδάκια και μελομακαρονάκια, κλασικά, αλλά και με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τα πιο χαριτωμένα gingerbread cookies για μικρά και μεγάλα παιδιά.
Όλα χειροποίητα, από τους pastry chef της Aria σε Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες. Με την υπογραφή Aria DeLI.

Click to shop

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT