ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Στο τραπέζι με τη Melissa: Μοιράζομαι σημαίνει νοιάζομαι

Γύρω από ένα πιάτο αχνιστά ζυμαρικά Melissa η οικογένεια Αντετοκούνμπο μάς θυμίζει τι σημαίνει να μοιράζεσαι στιγμές γύρω από το τραπέζι.

19.10.2023| Updated: 20.10.2023
Στο τραπέζι με τη Melissa: Μοιράζομαι σημαίνει νοιάζομαι

Κάθε φορά που καθόμαστε γύρω από το τραπέζι, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες της ημέρας, τις χαρές, τις σκέψεις, τις ιστορίες μας. Η κάθε μας ημέρα είναι γεμάτη μικρές ή μεγάλες συγκινήσεις αλλά η μόνη στιγμή που μπορούμε να τις μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε είναι γύρω από το στρωμένο τραπέζι.

Η πιο απλή πράξη, η πιο γνώριμή μας συνήθεια από τότε που ήμαστε παιδιά: το καθημερινό φαγητό, μαγειρεμένο με φροντίδα και νοιάξιμο, όπως μια σπιτική μακαρονάδα φτιαγμένη με αγάπη και σε γενναίες δόσεις, γιατί σε ποιον δεν αρέσει μια αχνιστή μακαρονάδα;

Με τέτοιες μικρές λεπτομέρειες η ζωή μας γεμίζει αναμνήσεις που τις κρατάμε μέσα μας για πάντα, σε όποιο μονοπάτι και αν μας οδηγήσει η ζωή. Η αγκαλιά του τραπεζιού, οι γευστικές μας αναμνήσεις γύρω από ένα ζεστό πιάτο, είναι εμπειρίες που συντροφεύουν τις στιγμές μας. Αυτές τις καθημερινές οικογενειακές στιγμές, μικρές λεπτομέρειες του καμβά της ζωής μας, που μας κρατούν ενωμένους.

 

Ένα τέτοιο ολοζώντανο τραπέζι είχε κατά νου η Melissa για τη νέα της καμπάνια, ένα τραπέζι που να μας θυμίζει πώς μια τόσο απλή πράξη, μια μικρή καθημερινή τελετουργία, φέρνει την πληρότητα που αναζητάμε όλοι, ατομικά και όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ένα τραπέζι-αγκαλιά που να χωρά τον καθένα και όλους μας, ένα τραπέζι γεμάτο Melissa.

Kαι βρήκε αυτό το τραπέζι στην οικογένεια Αντετοκούνμπο που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Melissa, με τα μέλη της να γεμίζουν την εικόνα με χαμόγελα, ζεστασιά και θαλπωρή. Η γεμάτη εμπειρίες και συγκινήσεις ζωή της οικογένειας που συγκεντρώνεται στο κυριακάτικο τραπέζι και μοιράζεται τις πιο σημαντικές στιγμές της, θυμίζει κάτι από τη ζωή όλων μας. Η οικογένεια που από τις πιο δύσκολες και σκληρές εμπειρίες έφτασε να γίνει σύμβολο επιμονής και ενότητας, έχει μάθει να μοιράζεται ουσιαστικά και ξέρει να στρώνει τραπέζι γεμάτο αγάπη και θαλπωρή. Μήπως η Melissa δεν είναι άλλωστε άρρηκτα συνδεδεμένη στη συνείδηση όλων μας με οικογενειακές στιγμές και την ανάγκη φροντίδας και αλληλεγγύης;

Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει η Melissa, σε συνεργασία με την Newtons Laboratory που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε την καμπάνια. Η ζεστή ατμόσφαιρα, τα χαμόγελα χαράς και υπερηφάνειας, η θαλπωρή που αναδύεται από ένα αχνιστό πιάτο ζυμαρικών Melissa στο κυριακάτικο τραπέζι, είναι μια εικόνα τόσο οικεία, απλή, αληθινή και αυθεντική, ώστε ταυτιζόμαστε μαζί της, ξυπνούν μέσα μας αναμνήσεις παρόμοιων οικογενειακών στιγμών και μας γεμίζουν με μια αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. Οι στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι στρωμένο με αγάπη, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ποιοι είμαστε σήμερα και θα παίξει εξίσου καθοριστικό ρόλο για τις επόμενες γενιές της οικογένειάς μας, όταν στο μέλλον θα φέρνουν κι εκείνες στο νου τις σημερινές τους συγκινήσεις γύρω από το τραπέζι.

Οι στιγμές χαράς, ελπίδας και αλληλοφροντίδας, οι αγκαλιές, οι μυρωδιές του φαγητού που μαγειρεύεται και που σερβίρεται αχνιστό στο πιάτο, είναι στιγμές για να τις μοιραζόμαστε. Ό,τι ζούμε, νιώθουμε και εκφράζουμε τώρα έχει τη δική του αξία γιατί θα γίνει ανάμνηση για πάντα, ζεστή και φιλόξενη σαν αγκαλιά. Το μοίρασμα γύρω από το τραπέζι γίνεται βίωμα που θα το μεταφέρουμε και έξω, κάνοντας τον κόσμο λίγο καλύτερο και τη ζωή μας λίγο πιο φωτεινή και γεμάτη.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών