ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Το Morfat Creamy είναι η μοναδική λύση για εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές

Η φυτική σαντιγί Morfat Creamy δίνει την ιδανική λύση σε όσους θέλουν απολαυστικά γλυκά αλλά και φαγητά, που να φτιάχνονται εύκολα, αλλά πάντα με υψηλή ποιότητα.

Το Morfat Creamy είναι η μοναδική λύση για εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές

H Morfat Creamy είναι η πιο πλούσια, αφράτη, βελούδινη φυτική κρέμα σαντιγί με άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά για απόλαυση χωρίς ενοχές! Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ελληνικά προϊόντα και δεκαετίες σύμμαχος σε όλες τις γαστρονομικές και ζαχαροπλαστικές προσπάθειες όλων των νοικοκυρών και όχι μόνο. Η χαρακτηριστική της συσκευασία είναι σήμα κατατεθέν για όλους μας.

 

Η γεύση της χαρακτηριστική και αέρινη, ζωντανή στη μνήμη κάθε παιδιού που μεγάλωσε και ακόμα και τώρα την αναζητά και την ξεχωρίζει στα γλυκά, αλλά και η πρώτη επιλογή ακόμα και για τις νέες νοικοκυρές.

Μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τις πιο νόστιμες γλυκές και αλμυρές συνταγές, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όπως η κρέμα γάλακτος.

Η Morfat Creamy είναι η ιδανική επιλογή, καθώς ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η πολυχρηστικότητα που προσφέρει  αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως σαντιγί γαρνιρίσματος, σε συνταγές όπως: Τούρτα Brownies με Φράουλες και Τούρτα Σοκολατίνα είτε ως συστατικό σε αλμυρά και γλυκά, σε συνταγές όπως: Ψητές Πατάτες με Γέμιση, Πένες à la crème και Παγωτό Cheesecake.

Με τη Morfat Creamy γίνονται όλα τέλεια σαν από θαύμα!

Έχει Αμέτρητα Πλεονεκτήματα:

  • Πρωτοπόρος στην κατηγορία του στην Ελλάδα με πλούσια ιστορία από τη δεκαετία του 1960.
  • Είναι προϊόν μεγάλης διάρκειας. Η μεγάλη διάρκεια ζωής του οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, την πλήρη θερμική αποστείρωση και τα άριστα υλικά συσκευασίας. Δεν χρειάζεται να το βάλετε στο ψυγείο πριν το ανοίξετε.
  • Υγιεινή κρέμα σαντιγί, χωρίς ζωικά λίπη και χωρίς συντηρητικά.
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Χωρίς γλουτένη
  • Πλούσια γεύση και κρεμώδης υφή
  • Αφρατεύει τις κρέμες συμπληρώνοντας τη γεύση τους.
  • Δεν χάνει τον όγκο του, δεν «κόβει» , δεν αλλοιώνεται.
  • Αναμειγνύεται τέλεια με άλλα συστατικά (αλκοόλ, φρούτα, σοκολάτα κ.λπ.)
  • Άψογη συμπεριφορά στην κατάψυξη.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε όπως η κρέμα γάλακτος.
  • Εγγυημένο αποτέλεσμα, ποτέ δεν αποτυγχάνει!

Όταν σας ρωτάνε, «Πώς το έκανες;» «Πότε το έφτιαξες;» «Πόσο σου στοίχισε;»
Σε όλες τις ερωτήσεις η απάντηση είναι μία: Morfat Creamy!
Η μοναδική λύση για εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές.
Δοκιμάστε τις όλες! Απολαύστε τις καθημερινά και θα συμφωνήσετε…ότι με το Morfat Creamy η ζωή είναι πιο γλυκιά!

Πώς Χρησιμοποιείται:

Τοποθετήστε το Morfat Creamy στο ψυγείο για 1/2 έως 1 ώρα πριν τη χρήση. Χτυπάτε στο μίξερ για 6-7 λεπτά μέχρι να πάρει τον ιδανικό όγκο. Μπορεί κανείς να προσθέσει ζάχαρη, αλκοόλ, σοκολάτα, γάλα κατά προτίμηση. Έτοιμο σε λίγα λεπτά! Απολαυστικό πάνω από φρέσκα φρούτα, πουτίγκες, βάφλες, pancakes, ζεστή ή κρύα σοκολάτα ή ως γαρνιτούρα στα αγαπημένα επιδόρπια. Αναμείξτε το μέσα σε σούπες, σάλτσες και ντιπ για ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.

Φτιάχνει το τέλειο παραδοσιακό σπιτικό παγωτό, απλά ανακατεύοντας το Morfat Creamy στο μίξερ με μια συσκευασία γάλα εβαπορέ και μια συσκευασία ζαχαρούχο γάλα.

Η Morfat Creamy είναι το πιο επιτυχημένο σε αποτέλεσμα προϊόν στην κατηγορία φυτική κρέμα σαντιγί-κρέμα γάλακτος.

Συνδέστε όλες τις ευτυχισμένες σας στιγμές με το πιο γλυκό ελληνικό προϊόν, με τη Morfat Creamy φυσικά! Για κάτι παραπάνω από σαντιγί σε κάθε συνταγή!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, ιδέες και συνταγές στο www.eldek.eu!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών