ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To πιο ξεκούραστο και νόστιμο Πάσχα με σύμμαχο το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series

Με το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series το φετινό πασχαλινό τραπέζι θα έχει άλλον...αέρα!

29.04.2024
To πιο ξεκούραστο και νόστιμο Πάσχα με σύμμαχο το  Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series

Φέτος το Πάσχα θα είναι όπως το έχεις ονειρευτεί. Θα χαρείς τη ανοιξιάτικη φύση, θα έχεις χρόνο να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα ξεκουραστείς, θα ζήσεις την κατάνυξη των ημερών, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις το πιο νόστιμο, εντυπωσιακό και υγιεινό πασχαλινό τραπέζι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series.

Όχι μία, ούτε δύο αλλά 16 αυτόματες λειτουργίες

 Άσε στους άλλους τα κάρβουνα και τις σούβλες και εσύ πίνοντας τον καφέ σου, διαλέγεις από τις 16 αυτόματες λειτουργίες που διαθέτει για τηγάνισμα, ψήσιμο αρτοποιημάτων, grill, ψήσιμο στο φούρνο, φρυγάνισμα, απόψυξη, ζέσταμα, κ.ά. Θέλεις ένα ροδοψημένο αρνάκι ρολό με τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό ή μήπως ένα παραδοσιακό αρνάκι κλέφτικο; Θέλεις πατάτες φούρνου ή τηγανητές για να το συνοδέψεις; Μήπως προτιμάς τραγανά κολοκυθάκια ή μελωμένα ντοματίνια; Χάρη στην τεχνολογία Rapid Air που στροβιλίζει τον θερμό αέρα κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα έχεις όλα, εύκολα, γρήγορα και υγιεινά, χωρίς περιττά λάδια.

Με ένα απαλό άγγιγμα, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Επιλέγεις τη λειτουργία που σε εξυπηρετεί και με ένα απλό πάτημα της οθόνης το πασχαλινό σου τραπέζι θα είναι έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ, οικονομικά (αφού το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series δεν χρειάζεται ούτε προθέρμανση) και κυρίως χωρίς κόπο.  Ετοιμάζεις τα κύρια πιάτα και τα συνοδευτικά αλλά έχεις και χρόνο για μοναδικά ορεκτικά όπως αφράτες κροκέτες, μυρωδάτα ψωμιά και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου. Και αν ανησυχείς αν το φαγητό θα φτάσει για όλους, το καλάθι χωρητικότητας 7.2 L, για 6 μερίδες, της Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series είναι ικανό να τους χορτάσει όλους!

Ξέμεινες από ιδέες; Με το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series έχεις και τη δωρεάν εφαρμογή HomeID με εκατοντάδες γευστικές, εύκολες και υγιεινές πασχαλινές συνταγές.

Ανησυχείς για το πλύσιμο και το καθάρισμα; Καμιά ανησυχία! Ο καθαρισμός γίνεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων χάρη στο αντικολλητικό καλάθι QuickClean που διαθέτει ώστε να μην έχεις να πλένεις μετά το πλούσιο πασχαλινό γεύμα.

Φέτος τις γιορτές έχεις το μυστικό σου όπλο, τον πιο πολύτιμο βοηθό σου, το Philips Airfryer XXL Connected 5000 Series! Καλό Πάσχα!

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών