ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Το Βιολογικό Χωριό δείχνει το δρόμο για μια διατροφή-στάση ζωής

Με την καμπάνια «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα» το δίκτυο καταστημάτων βιολογικών προϊόντων προτρέπει σε μικρές αλλαγές που χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον.  

10.05.2022
Το Βιολογικό Χωριό δείχνει το δρόμο για μια διατροφή-στάση ζωής

Πολλοί ήταν εκείνοι που την περίοδο της πανδημίας αποφάσισαν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αναθεωρώντας παλιές συνήθειες. Άλλοι είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Με τις φωνές που ζητούν πιο βιώσιμες, φιλικές για το περιβάλλον πρακτικές να πληθαίνουν και το ρεύμα του well-being να ενισχύεται, μια μεγάλη μερίδα κοινού στρέφεται προς μια διατροφή πιο φυσική. Το Βιολογικό Χωριό με την νέα του καμπάνια «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα» προτρέπει κι άλλους να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, επιλέγοντας φρούτα και λαχανικά, που καλλιεργούνται χωρίς χημικά πρόσθετα ή σκευάσματα και κρέατα που προέρχονται από ζώα που εκτρέφονται με βιολογικές τροφές, φροντίζοντας τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, συμβάλλοντας με τις επιλογές τους στις προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το μότο της καμπάνιας «Μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο από τη ρίζα; Βιο-Λογικά μπορείς!» έρχεται να εκφράσει μια φιλοσοφία που έχει στον πυρήνα της το αγνό, το φυσικό. Υπογραμμίζει ότι μέσω των επιλογών του ένας σκεπτόμενος, συνειδητοποιημένος καταναλωτής μπορεί να χτίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τον ίδιο, τους γύρω του και τις επόμενες γενιές. Και, ιδίως σε μια εποχή με πολλά ζητήματα επί τάπητος την πανδημία, τον πόλεμο, τις ανατιμήσεις- όπου όλοι αναζητούν μια αλλαγή, έναν αναθεωρημένο τρόπο δράσης, λειτουργεί ως κινητοποίηση. Για μια διαφορετική στάση ζωής. Μια ποιοτική διατροφή, βασισμένη σε οικολογικά προϊόντα, είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη βιωσιμότητα του πλανήτη. Είναι δείγμα σεβασμού, για το φαγητό κι όσους το παράγουν, εμάς τους ίδιους, το περιβάλλον.

Η μεγάλη γκάμα του Βιολογικού Χωριού κάνει πιο εύκολη μια τέτοια στροφή. Το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, που πλέον μετράει 23 καταστήματα στην Αττική και 2 πρόσφατες αφίξεις σε Πάτρα και Λάρισα, διαθέτει περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς βιολογικών τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, vegan, vegetarian, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, plant-based, keto, xωρίς λακτόζη, καθώς επίσης και παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, έτοιμα γεύματα, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής και οικολογικά προϊόντα.

Γι’ αυτό άλλωστε είναι στις top of mind επιλογές μας για αγορές βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής. Υιοθετεί τις νέες τάσεις, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντάς τους πλήρεις αγοραστικές εμπειρίες και δείχνοντας το δρόμο για μια πιο πιο φυσική, πιο ποιοτική καθημερινότητα. Πολλές μικρές αλλαγές κάνουν μια μεγάλη. Τη χτίζεις σιγά-σιγά. Ξεκινάς με βιολογικά λαχανικά και κρέας, συνεχίζεις με βιολογική γρανόλα, βιολογικό ψωμί, ταχίνι και μέλι στο πρωινό, την επομένη παίρνεις βιολογικό βαμβάκι.

Σίγουρα έχετε κάποιο κοντά σας. Το Βιολογικό Χωριό διαθέτει καταστήματα σε: Αγία Παρασκευή, Άλιμο, Αμπελόκηπους, Βούλα, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Δροσιά, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Νέο Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, Ομόνοια, Παλαιό Φάληρο, Πειραιά, Περιστέρι, Χολαργό και Ψυχικό, καθώς επίσης και στην Πάτρα (Κορίνθου 221-223), Λάρισα (Αλέξανδρου Παπαναστασίου 95-97), ενώ μπορείτε πάντα να ψωνίσετε και μέσω του e-shop του με ένα κλικ στο www.biologikoxorio.gr.

#biologikoxorio #allazoumetonkosmo

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών